I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:14:50Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere kako ga nemogu mucit ko u punisheruMislim da bi trebao mnanje vremena provodit za igricom Punisher, mislim da počinje loše djelovati na tebe
Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere kako ga nemogu mucit ko u punisheru
Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak
ma za to mi netreba nitko , ali nije fora ic sam , zabavnije je kad nas ima vise
Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 07:51:50ma za to mi netreba nitko , ali nije fora ic sam , zabavnije je kad nas ima vise ko je ovaj na tomosu??ma nabijem na k...olac i taj big bradr i sve stanare,nikad to nisan gleda i to je obicno preseravanje...kakva je ta igra punisher,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime
Citat: X-Thug - 29 Rujan, 2007, 13:50:44Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 07:51:50ma za to mi netreba nitko , ali nije fora ic sam , zabavnije je kad nas ima vise ko je ovaj na tomosu??ma nabijem na k...olac i taj big bradr i sve stanare,nikad to nisan gleda i to je obicno preseravanje...kakva je ta igra punisher,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime ma to je samo tako, za primjerpunisher je jako dobra igrica (pucacina)
Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 14:57:31Citat: X-Thug - 29 Rujan, 2007, 13:50:44Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 07:51:50ma za to mi netreba nitko , ali nije fora ic sam , zabavnije je kad nas ima vise ko je ovaj na tomosu??ma nabijem na k...olac i taj big bradr i sve stanare,nikad to nisan gleda i to je obicno preseravanje...kakva je ta igra punisher,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime ma to je samo tako, za primjerpunisher je jako dobra igrica (pucacina)a koji si ti od tih i koji je speed i zasto neki idu livo a neki desno
,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime
koja ti pitanja imas odaberi si sam tko je tko, a mi ti imamo dvosmjerne ceste pa zato jedni idu u ljijevo a jedni u desno
Citat: X-Thug - 29 Rujan, 2007, 13:50:44,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrimeA triba si mi sms poslati pa bi išli Uglavnom,ja i frend smo bili danas do Obrovca,Paškog mosta,čak i do kraja Vira.Napravili smo oko 200km i potrošija san 12l goriva ,znači prosjek 6l/100km,previše X,možemo sutra đir,samo javi na vrime
jelda...nego onda mi nije jasno zasto je onaj jedan u suprotnoj traki??
evo samo da vas obavjestim...vratio sam se upravo sa pira...marin se sretno ozenio...zelim mu sretan brak...
Citat: S.W.A.T. - 30 Rujan, 2007, 03:19:18evo samo da vas obavjestim...vratio sam se upravo sa pira...marin se sretno ozenio...zelim mu sretan brak... kad se ti zenis ili udajes
true true to nije normalno cisternu iza sebe vuc...aj ti to provaj nastelat il otidji ovima u servis i reci in jer to nije normalno