e ljudsi...da vam ispricam sta sam juce dozivia...
radia sam sam doli na tabli na branimiru di su one palme kad se ide prema ini onim setalistem uz more di su klupice...i lipo radim ja...kad kraj mene prolazi neka baba...ful sporo...s noge na nogu...i prode ona...i dode tamo di pocinju palme i ja je slucajno pogledam...a onom cestom od pumpe ide kolona a prvi motor...a ona ni pogledala nije...samo se u iducoj sekundi nasla na kolniku...a motor na 10 metara od nje (uh al je napeto
)
kad odjednom ovaj lik na motoru ka budala po prednjoj i samo zumm na pod...koja scena eee
al fora je u tome da on i zena mu (neki stariji talijani (nekih 70godina a motor makina, mislim 750 kubika naked kavasaki il tako nesto) leze na podu, motor preko njih...a baba vice na njih...i samo odseta dalje...(nestala je, posli smo je trazili)
i mi sta smo bili tad tamo lipo pomogli ljudima...motor se malo ogreba, nista strasno, oni malo...tj zena mu nista...al on lakat i koljeno je ogreba...i drza se da rame...posli sam im ponudio da ih otpratim sa svojim motorom do bolnice da se slika lik jer je stariji, ko zna sta mu moze biti, al nije htio...a ful su fini bili...i bas mi ih je bilo zao...jer zamisli kako je to kad imas prometnu ili pad u inuzemstvu
a ja nisam tio da hrvatsku po tome pamte
a i nije on kriv nego baba koja je mirno odsetala dalje a ljudi na podu leze i kukaju
KUCKA!!!!TAKVE BABETINE BI ZATVORIA DOZIVITNO U KUCNI PRITVOR!!!!!!!!!!!
al fora je u tome da se lik nije snasa...jer on je isa nekih 35 na sat...jer nije zna di ce...a iza njega kolona...i ful je sporo isa...i kad je baba naisla on je moga stati odma da je po zadnjoj, al on se nije snasa i stisa je prednju ocito full...i samo je prednje kolo pobiglo i bum
ovo prica samo zato jer sam i ja ima par puta takvih situacija kad ti neka baba izleti a uopce nije gleadala...i a ti ides 60+ na 10 m od nje...mislim...srecom je spora pa je zaobides ako se snades...al takvi ljudi me nerviraju, a nisu samo babe nego i mladi ljudi...koji ne misle...ili misle da je sa motorom lako stati kao i sa autom...kreteni!!!