e ljudi evo san se vratia iz splita bia skuterom..
ovako, bilo je pre jebeno pre lud dir iako sam sam isa al mi nije smetalo jer ja se volim sam vozat...
u cetvrtak sam krenia u 17 iz kuce, prominia filter zraka, svicicu, ulia ulja, goriva pun rezervar, napumpa gume, provjeria vodu i to je to.
obuka dvi majce stavia bubrežnjak, kacigu i uputia se u 18 sati prema splitu
i tako lipo san se vozia i sta san 5 minuta na šibenski most, uvatia dvi slike i taman ka san krenia upalit motor i krenit, eto ti ga na dolazi pandur na motoru i sa on gleda okolo je bilo jos dosta motorista, al srica ja nisan sia na svoga uopce...i tako on gleda gleda i ode on prema zadru, ja pricekan 3 minute i krenen dalje prema splitu.
po putu san sta na neko misto prije primoštena uvatit par slika onako...
vozia san priko primoštena umisto priko vrpolja i boraje..
i tako vozia san se skroz do trogira tamo sta na pumpu i ulia goriva i to je sve, dosa posli doma ziv i zdrav
osta san 2 dana, otisa ronit sa opremom ( to je bia glavni razlog mog putovanja
)
i bia je pravi gušt
i evo sad danas odlucia san ujutro u 10 sati krenut nazad, ulia pun rezervar i krenia ovaj put preko brda tamo od trogira preko labina, boraje i vrpolja.
prosa šibenik, cilin puten uopce nisan triba stat nazad do zadra uopce gasia motor nisan , kad je temp bila stalno ispod pola od pola, goriva isto jebilo dovoljno evo i sad jos iman u rezervaru..140km sa 7 litara je sasvim ok
i tamo negdi kod murtera tamo negdi nisan bas siguran, vozin vozin kad ono pandur na motoru ispred mene sa strane ceste i vidin zasutavlja i srica bozja zaustavi jedan mercedes stranih registracija onaj AMG super sportski neki.
i gleda mene i vidi da iman kacigu i okrene glavu, mene prisiklo jbt usra se...
i cilin puten do biograda ja nisan presta vozit pun gas i gledat iza sebe dal ide zamnom...juria san ka lud koliko je god moga ic cak san preitica aute...ka se zagrija isa je 120 bez problema..
i evo dosa do zadra ziv i zdrav
ugl....bilo je pre jebeno, putem do tamo i nazad su me prestigla 2 auta sto znaci da nisan isa sporo i bia neko smetalo na cesti, a ja san prestiga mozda nekih 30-ak auta u oba smjera...nekoliko kombija 2-3 busa, 3-4 kamiona
hahahah...i onih spoijih auta i mozda 1-2 kolone