I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neznam di da ovo stavim p aevo tu ako nije u redu premjestitea sad pitanje:dali je tko imao problema da je dobio kaznu jer mu kaciga nije imala prisivenu etiketu na kojoj je slovo E i neki brojnegovorim o onim sljemovima nego bas o kacigi znaci imam kacigu ima jedno 5-6 god ali nema prisivenu etiketu sa tim nekim certifikatom ( slovo E i neki br ) i danas me zaustavi policija i dobijem kaznu zato sto nemam jebenu etiketudali se netko zalio i kako mu je prosla zalba??
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
mogo si poslikat tu kacigu, da vidimo zbog ceg si dobio kaznu
E1 to je ajmo reci neka europska oznaka za sigurnost kacige, odnosno najniza razina sigurnosti, kacige koje nemaju oznaku vrijede jednako koda ju i nemas na glavi, zatim prema kvaliteti kacige se penje E2, E3....
i sta cemo sadzovi uvoznike i jeb im majkual de pogledaj jos jednom da ne ispadnes glup
Neznam sta reci, al cuo sam od frenda za tu E... oznaku da murija moze provjeriti i napisati kaznu ukoliko ne zadovoljava
ja to nemam uobće..... a i ne sikira me bas, nek pisu sta god hoce....samo nesta izmišljaju....da mogu novce kupit, jel imam kacigu na glavi, imam i sta oce vise....
sad si jak, kad te uvate kukat ces sljedecih 30 danakupi od karla kacigu