Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Divljaci!!  (Posjeta: 3290 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline MaXoVaC

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Banjaluka!
  • Moj Skuter: sprint max
Odg: Divljaci!!
« Odgovori #20 : 17 Svibanj, 2010, 01:03:57 »
Svatko svakog zna, svi psuju boga,tuče stalno, djeca od 14 godina piju ko rusi i puše, frajeri su oni koji se svojom ludošću ne poklapaju sa većinom koji su obične budale, 10% mladi je normalno i oni su pičkice, svi se ponašaju kao miliunaši vikendom, to je kratak opis  :icon_biggrin: al nigdje nije ko u bosni
  :evil6:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #21 : 17 Svibanj, 2010, 06:56:44 »
  :evil6:
kaj se ti smijes,vidio sam ja tebe kako pusis travu u garazi sa frendovima,derao si se hašiš hašiš marihuana ;D ;D

Offline MaXoVaC

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Banjaluka!
  • Moj Skuter: sprint max
« Odgovori #22 : 17 Svibanj, 2010, 14:10:50 »
kaj se ti smijes,vidio sam ja tebe kako pusis travu u garazi sa frendovima,derao si se hašiš hašiš marihuana ;D ;D
nemoj nikom rec..  ;D
sad sam presto  :laughing7:

a de oce neko napisat sta je bilo??
Luka?

Offline bega

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Bihac
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #23 : 18 Svibanj, 2010, 00:30:30 »
Ovdje se ocito ne zna niti ko pije,a niti ko placa!

A sto mu je to trebalo,ajd nek neko pita  :toothy10:

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #24 : 22 Svibanj, 2010, 18:59:43 »
Svatko svakog zna, svi psuju boga,tuče stalno, djeca od 14 godina piju ko rusi i puše, svaka 5 osoba puši travu, frajeri su oni koji se svojom ludošću ne poklapaju sa većinom koji su obične budale, 10% mladi je normalno i oni su pičkice, svi se ponašaju kao miliunaši vikendom, to je kratak opis  :icon_biggrin: al nigdje nije ko u bosni
dobrodosli u dubrovnik, ovi j*beni hercegovci nisu nista bolji ovdje.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #25 : 22 Svibanj, 2010, 20:18:38 »
dobrodosli u dubrovnik, ovi j*beni hercegovci nisu nista bolji ovdje.
Kaj ti imas protiv hercegovaca? Da nebi bilo po glavi stanovnika  :hmh:
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #26 : 23 Svibanj, 2010, 16:37:45 »
sry ak sam uvredio nekoga, ali ovdje u dubrovniku ima ih krcato, uglavnom su to seljaci koji glume gospodu neku a primitivniji su od bosanaca. eto tako. ne zelim uopce ulazit u rasprave samo govorim, nemam nista protiv njih, najbolji prijatelji su mi hercegovci. ali stvarno neki ljudi su s mozgom ocito negdje drugdje, bili to bosanci ili hercegovci ovdje.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #27 : 23 Svibanj, 2010, 18:38:01 »
sry ak sam uvredio nekoga, ali ovdje u dubrovniku ima ih krcato, uglavnom su to seljaci koji glume gospodu neku a primitivniji su od bosanaca. eto tako. ne zelim uopce ulazit u rasprave samo govorim, nemam nista protiv njih, najbolji prijatelji su mi hercegovci. ali stvarno neki ljudi su s mozgom ocito negdje drugdje, bili to bosanci ili hercegovci ovdje.
Vrijedjas cijeli narod, i ne bi zelio upasti u neke rasprave ?
Koji jebeni um moras biti da bi to napisao  :angry7:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #28 : 23 Svibanj, 2010, 19:09:02 »
Svatko svakog zna, svi psuju boga,tuče stalno, djeca od 14 godina piju ko rusi i puše, svaka 5 osoba puši travu, frajeri su oni koji se svojom ludošću ne poklapaju sa većinom koji su obične budale, 10% mladi je normalno i oni su pičkice, svi se ponašaju kao miliunaši vikendom, to je kratak opis  :icon_biggrin: al nigdje nije ko u bosni
nemoj tako govorit kad nije....svagdje ima normalni ljudi i ima onih divljaka....eto kod mene u gradu uopste nije ovakva situacija kakva si ti opiso ....ali uvijek se nadje neka grupica manijaka koji se tako ponasaju...ali siguran sam da takvih osoba ima i u hr i u srb i svugdje....tako da to nije samo u bosni...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #29 : 23 Svibanj, 2010, 19:10:29 »
Koji jebeni um moras biti da bi to napisao  :angry7:
moras stvarno bit um :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #30 : 23 Svibanj, 2010, 22:39:37 »
Koji jebeni um moras biti da bi to napisao  :angry7:
gle tebi se nitko nije obracao, ako spadas pod ovu naciju ljudi, jbg sorry ja sam iznjeo svoje misljenje i kako se vecina ponasa u dubrovniku, cista cinjenica. istina da sam malo prenaglio s prvim komentarom, ali to je bilo ono momentalno, inace gledam ljude jednako, nije bitno koja nacija bla bla, ali ne volim kad je netko primitivan na tako ocajan nacin kao sto je kure opisao.
ne zelim ulazit u rasprave jer ne vidim smisla niti ne znam o cemu imam tu raspravljat? ako tko hoce raspravljat o takvim glupostima nek zove na kavu i diskutirat cemo to, neam ja zivaca po forumu to pratit ovo ono.  :laughing7:
« Zadnja izmjena: 23 Svibanj, 2010, 22:45:00 giannelli »

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #31 : 23 Svibanj, 2010, 22:51:57 »
U potpunosti se slažem sa gianelli-om......na svakom mjestu na ovom svijetu ima jako dobrih ljudi,a i loših...o tome se ne treba raspravljati.....

No činjenica je da cijelu Hrvatsku vode neuki  hercegovci kao npr Bandić i kompanija....ministar unutarnjih poslova KARAMARKO,seljak i neobrazovan čovjek....nažalost,obrazovanje se kod nas ne cijeni već sve ide po vezi itd,zato se i ne cudim starom kad kaže,završi fakultet i bježi vani iz lijepe naše....

A sto se hercegovaca u Dubrovniku tiče,poznata priča,majmuncici koja glume gospodu,a veći sam ja gospodin kad udjen poput kavu i staroj robi,cijelu prljav u starim tenisicama nego oni u versace odjelima....ALI Bogu hvala nisu svi takvi,ima hercegovaca koji su ljudi u pravom smislu te rjecu,istina rjetki su,ali ih ima....

Zato pročitajte to sto sam napisao,valjda ćete svatit da se o tome ne treba raspravljati te mod može odma nakon par minuta obrisat OT

Offline divljakusa

• jesam zensko......ili ne
  • jesam zensko......ili ne
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • najlakŠe je pametowat...a ne sudjelowat!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: zip,quad, kawasaki
  • MojSetup: polini
« Odgovori #32 : 23 Svibanj, 2010, 22:53:13 »
U potpunosti se slažem sa gianelli-om......na svakom mjestu na ovom svijetu ima jako dobrih ljudi,a i loših...o tome se ne treba raspravljati.....

No činjenica je da cijelu Hrvatsku vode neukirchneru hercegovci kao npr Bandić i kompanija....ministar unutarnjih poslova KARAMARKO,seljak i neobrazovan čovjek....nažalost,obrazovanje se kod nas ne cijeni već sve ide po vezi itd,zato se i ne cudim starom kad kaže,završi fakultet i bježi vani iz lijepe naše....

A sto se hercegovaca u Dubrovniku tiče,poznata priča,majmuncici koja glume gospodu,a veći sam ja gospodin kad udjen poput kavu i staroj robi,cijelu prljav u starim tenisicama nego oni u versace odjelima....ALI Bogu hvala nisu svi takvi,ima hercegovaca koji su ljudi u pravom smislu te rjecu,istina rjetki su,ali ih ima....

Zato pročitajte to sto sam napisao,valjda ćete svatit da se o tome ne treba raspravljati te mod može odma nakon par minuta obrisat OT
slažem se....u potpunosti...
:)"""""Z I P O L I N A""""":)

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #33 : 23 Svibanj, 2010, 22:55:33 »
EDIT:nisam nepismen nego me jebe iPhone i njegovo glupo prebacivanje rjeci.......

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #34 : 23 Svibanj, 2010, 23:02:29 »
gle tebi se nitko nije obracao, ako spadas pod ovu naciju ljudi, jbg sorry ja sam iznjeo svoje misljenje i kako se vecina ponasa u dubrovniku, cista cinjenica. istina da sam malo prenaglio s prvim komentarom, ali to je bilo ono momentalno, inace gledam ljude jednako, nije bitno koja nacija bla bla, ali ne volim kad je netko primitivan na tako ocajan nacin kao sto je kure opisao.
ne zelim ulazit u rasprave jer ne vidim smisla niti ne znam o cemu imam tu raspravljat? ako tko hoce raspravljat o takvim glupostima nek zove na kavu i diskutirat cemo to, neam ja zivaca po forumu to pratit ovo ono.  :laughing7:
Razumim ja tebe, vec mi nije jasno sto sve Bosance svrstavas u jednu grupu, i tu grupu nazivas primitivnom.
Ne smeta to meni, nit' sam se pronasao u tvom komentaru, samo mislim da nije korektno.
Kao sto je rossi rekao, u svakoj grupi, drustvu, drzavi .. Uvijek ima bar neko dobar, ili barem neko los.
Ali nece se drustvo od 5 ljudi nazvati glupo samo zbog tog jednog.
Znam da nisi tako mislio, ali slijedeci put pokusaj bolje birati rijeci. :)

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #35 : 23 Svibanj, 2010, 23:24:02 »
Razumim ja tebe, vec mi nije jasno sto sve Bosance svrstavas u jednu grupu, i tu grupu nazivas primitivnom.
Ne smeta to meni, nit' sam se pronasao u tvom komentaru, samo mislim da nije korektno.
Kao sto je rossi rekao, u svakoj grupi, drustvu, drzavi .. Uvijek ima bar neko dobar, ili barem neko los.
Ali nece se drustvo od 5 ljudi nazvati glupo samo zbog tog jednog.
Znam da nisi tako mislio, ali slijedeci put pokusaj bolje birati rijeci. :)
ma gle, ja sam govorio o jednoj vrsti ljudi, bosna je najvise trpila za vrijeme rata sto je usporilo razvoj drzave, moji starci potjecu iz bosne i bio sam tamo na selu gdje su odrasli, u njihovih skoro 50godina nije se ni mrvicu promjenilo od onda, osim sto je tu struja, voda i telefon.. tako na cijelom balkanu postoje mjesta koja su zaostala u razvoju, i tako ti netko od tamo dode u grad i umisli se da je gospoda, naravno nije svak takav ali govorimo trenutno o tim ljudima. nemoj ti krivo shvatit.

naravno ne zelim poticat sad raspravu koja sad svodi opet na to sto se dogodilo prije 19 godina, samo objasnjavam komentar prvi, da nebi mod jos zakljucao temu.
« Zadnja izmjena: 23 Svibanj, 2010, 23:25:34 giannelli »

Offline CoK

• moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 23 Svibanj, 2010, 23:29:37 »
bosnu mi ne dirajte isto  :hmh:

oce ko speka? ima ga dosta
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #37 : 23 Svibanj, 2010, 23:41:19 »
ako ima rakije može i speka.  :giggle:

rakijaaaa šampaaanjaacc  :cugaa:

Offline CoK

• moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 24 Svibanj, 2010, 00:03:40 »
ako ima rakije može i speka.  :giggle:

rakijaaaa šampaaanjaacc  :cugaa:
nek se nocas pijeeeeee

nema vise speka ni kobasica...pojo ja

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #39 : 24 Svibanj, 2010, 02:52:48 »
Ja isto glumim gospodu, u izlasku moj stol je prepun alkohola svaki dan u vikendu  :icon_biggrin: možda smo i divljaci i sve al cure iz hr ne misle tako, kažu da smo najbolji i da nigdje ko u bosni  ;D
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije