pa velim ti da uzmes alat i sve lagano skidas i na taj nacin vracas gore.budes sam vidio sta sve trebas skinut
al ajde da ti pomognem za skinut veliki remen trebas skinut zvono zajedno sa kuplungom i polutkama i naprijed ventilvar a za skidanje malog remena moras skinut variomat i uljnu pumpu i onda skines mali remen sa zupcanika i stavis novi
sorry, morao sam.. krivo mu govoris,
ovako, za skinuti veliki remen se skine onaj ventilator ispred variomata, znaci sa lijeve strane onaj kao krug sa crnim ili bijelim percima plasticnim, iza toga lijepo rukom oe polutke tj, ono u cemu je remen malo sticnes da upadne remen, znaci prstima uzmes vrh onoga gdje je remen a dlan stavis na zvono, ono prvo sa rupama sa te desne strane, i odupres tako da prstia potegnes to prema sebi i remen malo upadne u njih... kada si to uradio skines remen sa variomata, variomat izvuces van tako da ga prihvatis prstima iza da ne poispada sve iz njega, iza njega se nalazi taj mikroremen, njega skines i stavis drugi na isti nacin kako je ovaj isao, onda sa polutki izvuces van stari remen veliki, i jednom rukom drzis polutke rasirene, a drugom stavis u njih novi, stavis vario nazad, stavis remen kako je i bio na variomatu, i vratis onaj ventilator nazad, stegnes ga maticom sa kljucem 15 i to je to...
puno texta ima, ali najduzi dio posla je skinuti deklo, ostalo je 2 minute posla za sve ovo sto sam objasnio...