Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovako imal ko kakvih iskustava ...jel ko cuo kakve pohvale ,kritike i slicno...konto sam uzet neto sebi u tom cjenovnom rangu ...pa mi nekako Ceed najvise zapo za oko ...ja sam cuo vecinom pohvale za taj auto...zanimaju me vasa misljenja i sve ??!
solidan autic..jako kvalitetni motori...zavrsna obrada..i i vizualno lijep..tako cuo, tako vidio..
sto je sa 156?
ide u prodaju...
156 za neki mrtvi ceed ne bi mijenjao nikad pa makar nov bio...
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
ovisi kakva je 156-ica
Jel planiras novo da uzmes ili ? posto kia ovde kod nas u bosni bas na ceed - a nudi 7 godina garancije .... no shit ... stvarno ! samo meni se vise svidja 156 - ca ... imo sam ja 1.8 t - spark ... nebi ni pomislio na korejanca pored rasnog talijana
Pa dobro ceed je sila nema sta ... ali da sam na tvom mjestu ostavio bi sebi 156 - cu .... ali na tebi je odluka ... uglavnom u oba slucaja imas fino auto i boli te mudo
fazon je kod 156 sto je 2.0TS a potrosnaj u gradu bgm nije mala..otvorena cesta je ok ...posto me nekako prosla ona furka za divljanjem i tjeranjem auta u svakoj brzini u crveno a tad lova na gorivo ode sva.......uzeo bi nesto sto ce mi sluzit godinama,mala potrosnja a da solidno ide a da naravno ima neke kvalitete....ceed mi je zapo za oko jer ima garanciju od 7 god ...i ima lijepi motora u ponudi a i potrosnaj je ok .....pa me zanimalo ono da vidim sta drugi misle...
e to je tu samo zato da privuče kupce....inače garancija vrijedi 7 godina ili 100 000 km a dobro znamo da se u 7 godina bez frke okrene i 200 000 edit: cini se da je doslo do nekih promjena pa sada garancija vrijedi 150 000 km http://www.kia.hr/warranty/
dobro, a koliko prosječan vozač napravi kilometara godišnje?
15 do 20 tisuća!!!!!!!!Ceed mi je najbolji auto u tom rangu trenutno na trzistu preeeeeeljep mi je a i motor je solidan!!!!!!!!!!