Danas bio relativno topao dan i rekoh idem se malo prepeljati. Sjetim se da je meet u zagrebu kod King Crossa ali sprema se na kišu
Kiša lagano počela, a prema Zagrebu vedro. Ništa odoh ja pravac u zagreb. Došao sam tamo oko 14:40 i nije bilo naravno nikoga. Svi ovi iz Zagreba su ostali doma da ne zaprljaju svoje motore kojim slučajem i oko pet do 3 sam se počeo spremati da ću krenut nazad, kad...! Eto čuo kako zrak silovito ulazi kroz neke pečurke na nečijim motorima i motor skreće na parking. Ekipica od dva stuntera i jednog suvozača je došla iz Dubrave na meet. Kak fino, reko idem kod njih
Netom iza toga dolazi i ivanm koji je obećao da će doći
"No matter what". Doduše malo je zakasnio, ali držao je datu riječ i došao
A vi ostali...
Svi neki grobovi od motora, ajde dobro kužim još ove dve SR-ke jer su za stunt, ali ovaj Aerox... katastrofa
Jedino se NRG od ivana može pohvaliti urednošću
I dečki počeli stuntati, bome... ide im
Ali veselje nije dugo trajalo:
Taman stala prvi puta kiša i eto doletava Hinjavac sa curom na VXR-u
Čovjeće, ima nas... A kiša pada i skuteri se mažu i prljaju... užas
Neumorna kiša nikak da stane, makar u dobrom društvu vrijeme je proletjelo ali morali smo skloniti motore sa kiše. Kud drugdje nego među kolica
Jadna SR-ka nikak da upali. Nekaj sa strujom nije valjalo. Nije ni čudo od tolkog skakanja i stuntanja, a k tome su sve žice visile svukuda
Dečki, kak ste na kraju doma došli?
Sve u svemu, dok su ovi šerafili, nas četvero smo otišli u King Cross na cugu, zabavili se i nakon toga razišli. Doduše, ja i ivanm smo odlučili napravit jedan krug po gradu budući da je sunce izašlo i napravili nekih 10-ak kilometara, stali pa malo porazgovarali i pičim doma. Motor mi opet ima abnormalnu potrošnju, 3,5 litara na 100 km