Evo sta se meni desilo ,osobna iskustva!
1. Nakon kupnje motora dosao na posao s njime i netko mi probusio gumu na parkingu (sumljicim jednog maloumnog i mentalno zaostalog vozaca Boatana )
Ako saznam provjereno tko je bio ,rastavit cu mu skuter/bicikli /auto u djelove na parkiralistu ! Sje&& mi NOVU GUMU (Zadnju)!
2. Lik sto radi samnom u uredu kaze :"j#bo motoriste ,ja kada ih vidim ne kocim ,sve su to divljaci!" A nas dvojica smo si stvarno dobri!
3. Moj susjed je Bosanac iz Svicarske i super se slazemo ,on dolazi ljeti uvjek neka spika o autima i masinama.... jedan dan prolazim ja motorom covjek zamro od straha , kada je skuzio da sam ja , pita on mene u kojoj sam bandi? Kaze on da ima jako negativno iskustvo sa Bajkerima i da ih se boji!
(i dalje smo si dobri i pricamo o pilama
)
Ljudi imaju puno straha i predrasuda zbog medija i pojedinacnih negativnih iskustava sa kretenima!
Neke teorije ,npr povezanost sa kriminalom su nazalost istinite, uvjerio sam se osobno i to od osobe za koju ne bi nikada posumljao (opet je rijec o pojedincima)!
Cafe raceri ili tatini sinovi , e njih stvarno mrzim ,jer zbog njih svi mi ostali izgledamo kao kreteni !