Ne,ne dobro sam rekao.Tim(moj bratic,2. koljeno ) je imao taj airsal,karb neznam tocno jel BING(koji dode 400 kn) ili neki Dellorto i spuh Cobra koji novi kosta 190 kuna na sajmu u Jakusevcu. .Aerox je cista serijala,frajer na APNu ga je ubio
ako misliš na MF Cobra auspuh i ako taj auspuh košta 200kn NOVI onda sam ja isus...taj auspuh i kad se prodavao je bio po 800kn a najniži MF je koštao 550kn i sad se više ne proizvodi dosta godina,ako nađeš polovnog dobro izdvojit ćeš od 200 pa do 400kn
Imam ja APN-a 4 sa ugradenom 5 i nikad nista,imam 42 klip,delorto 20...
lol kolki su ti kanali na tom apn-u da imaš taj karb ? šta original cilindar ili vanbrodski možda ? jer na original taj karb moraš kanale proširit ko mutav,jebt se s prirubnicom i štelat karb tjedan dana jbt...
5. brzina se ugrađuje zbog veće brzine,kako je vec receno,ali na APN-u se somes vozit samo nizbrdo u 5.Serijski je jaaako zagusen,ali zato postoju
Rezonanti auspuh-novi vec od 190 kn
BING kurburator-oko 400 kuna
Arsial(ili kako vec) kit za nekih 100 ojra
S ovim djelovima motor ce ti ic odlicno,bolje od nekog rabljenog roxa.Ne serem,frenda na roxu je oprao APN,netreba podcjenjivati taj motor
Gle na takvom skuteru svasta moze bit sjebano,naprimjer zariba ti pumpa ulja,posljedica toga je zaribavanje termo grupe.Nova na aeroxu dode oko 2000 kn,a na tomosu stavis novu za duplo manju cijenu.
Tomos ima svojih mana i prednosti nad skuterom,on ti je peri-deri...kaj mislis zakaj ga postari voze?
neznam koj jaran će ić kupovat novi bing 12 malo đubro,majka je za apn-a ali to novo kupit pa stari moj nisi lud...imam ih doma 3 komada,1 u dijelovima,jedan komplet i bing 13,dao bi ih sve za 100kn ća
u životu nisam nove dijelove za tomose kupovo osim sitnica nekih naravno,lamele,sajle,ležaji,semerizni,svjećice,karike,dihtunge i slično...jednom sam auspuh kupio jer je bio za 120kn i sic je isto bila neka akcija sa 300 na 200kn i tog sam roknuo gore,inače klip,cilindar,glavu,radilicu,dijelove kostura i slično nikad novo kupovao,to sve od frendova za neku siću uzimo,jbt vilice atx 2 komada dao 200kn a samo jedne možeš za 200 prodat
kakav kit za apn-a,to se stavi petka gore,ctx ili deva i to je to....riješena stvar
što se tiče roxa zaribavanja i slično,minareli ćeš nać di oćeš i dijelove za njega,baciš cijelu mašinu gore drugu ili staviš polovni klip cilindar a i radilicu ako je dobila šut ali opet to će proć duplo km nego tomos i bolje ić,jbg to je tako...
ili ko pametan čovjek odvojiš mišelator ili stavljaš ulja ko ja u rezervar non stop,neka dimi đubar niš mu neće bit,ionako ga raspušem non stop...
dobro ti je reko wonderkid,rox sa zxom,malo poštelan prijenos će ubit apn-a
nemoj mislit da ja sad tu neš branim skutere ovo ono,kompa imo sam 10 tomosa i još uvijek imam petnajsticu,nju neću prodat sigurno,to ću čuvat,već sam kupio nove karike za nju pred 2 god i nikako ih stavit,vozikam se dosta često kad sam za vikend kod none i niš,morat ću je ovo ljeto rasut pa ju uredit malo