Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
evo stvarno nemam nikakve ideje kako staviti one osiguračiće sto idu na klip kod bolcne,znam neke price klijestima ali dal moze netko detaljnije objasnit,ima tko kakvih slikica
kakav imas? G ili C
Gle složio sam klipova i klipova, sve sam usavršio i sve mi ide od ruke i uvijek je sve u centru, ali te vražje osiguraće stavljam i po 15 minuta Kako sam živčan na njih Možda se nebi tolko brinuo za to i prije bi ih stavio kad bih ih imao 6-7 sa strane jer uvijek mi odlete nekud pa ih tražim duže nego da sve ostalo na mašini složim.
uglavnom,osiguraci su C a klip ima samo jedan free utor
jedan kraj osiguraca stavis u njegov utor a drugi dio ulovis spicangama i kruznim pokretom ga uvlacis...stavis krpu u karter ako odleti da ne odleti unutra
imam osjecaj da nikad to necu napravit dal onaj zarez na osiguracu mora doc na onaj dio na klipu gdje je udubina,ako me razumijete
nebitno, bitno da on lezi u svom lezistu kako treba
Ne razumijem kakav zarez i kakva udubina
ma kao "zarez" jer nije u slovo O nego C a na klipu gdje sjeda osigurac ima kao mala udubinica valjda za klijesta kad se stavlja osigurac,kapiši
prstima stisnes kariku i naravno pazis da je pin na dobrom mjestu..jednu po jednu i nista na slilu, sve mora uc ko podmazano a i moras podmazat
Neka se krajevi osiguraca spajaju u svome lezistu,ne na udubljenju jer mu je onako lakse za ispast
ko zna zna....a ko nezna naucit ce... uzmi špicange i sa njima ti je nalakse stavit osigurace.....jedan kraj osiguraca stavis u utor a drugi sa špicangama stisnes u utor....makar idu oni unutra i samo sa prstima...