Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
2pupo ..forum da vrati pare koje nije uzeo svasta 2kiki ..svaka kuna bi vam se isplatila
moze je se vidjet na nekom faksu...nezzz jel foi ili ekonomija XD
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
nije tea xPdanas sam bio na sastanku s nekim dobavljacima i potencijalnim partnerima i ima pomaka...danas sam iso po ponude i prospekte za kombi neki...vw crafter ili transporter ili meca sprinter i tak...napreduje se, polako...ne srlja nam se nigdje...samo se nadam da bude kupaca ak se otvori ducan!
eh meni ne znaci ak mi ti velis gle, doso ti budem i kupac budem a kupil bus godisnje robe 200 kuna XDkuzis, jos moram istrazivat kolko je trziste, kolko se traze djelovi itd.
Nemojte samo srljati s prevelikim ulaganjima u imovinu, jer ako vam posao nebude išao, to će bit teško otplatit! Dijelovi se lako rješe, makar i po nabavnoj cijeni, al bome za novog kombija nemožeš baš dobit koliko si ga platio a siguran sam da i neki stariji/jeftiniji bude dobar!
ne upuje se ombi radi toga...pa rek osam da decko ima firmu vec desecima godina i treba mu i za to! a polovno nece...samo novo
prave ih skupa...cisti primjer ti je crafter i sprinter novi...samo kaj ti mogu rec da nas bi VW transporter doso vise nego sprinter...
nema te tko sta supit, neka plate 100000 i nek nose , ideja ti je ok, investicija samo takva e da , ja sam vec u EU tako da radim samo s tom valutom da nebi bilo zabune
dapace, ja bi bio taj koji bi vec uvozio sve to da imam zelenog