@ jandro i jožek - Frendica jedna koja studira u VŽu...malo utovare radimo i to
XD
@ pupo - sviđa mi se tvoje razmišljanje! Samo da naglasim, forum je nevezan uz to jer naša prodaja neće bit vezana uz ovaj forum. Mislim, bit ce oglaseno i vidljivo al forum nebdue nikakve veze imal s tim! Firma je ta sama za sebe i FIRMA u cjelosti odgovara za sve! Plaćanje, ne brini! Cash & carry, nema keša, nema djelova! Kome se kaj treba naručit, plačanje unaprijed, slanje poštom, moguće isto tak, plati pa ti pošaljemo! I za popuste dobro kažeš, nemreš uzet kit i očekivat popust, nije to neka velka cifra da možemo pričat o nečem. Meni se dnevno javlja po 2-3 servisa koji bi s nama u poso krenuli i uzimali tjedno cifre da ti se u glavi zavrti, e tu mogu gledat da dam neki popust! Na 1000 il 2 kuna robe ne!
@ efz - Niko ne kaže da će u početku bit lako, najteže je započet, dovuć krug ljudi koji će od tebe kupovat...al kad krene bilo bude to to! Istražili smo tržište, svaki dan poslije posla do 22 sata sam na kompu, šaljem mejlove, u kontatu sam sa 300 ljudi i sve ide polako! Trgovina neće krenut za 5 dana, želimo sve ispitat, sve pogledat, sve dogovorit, sve uredit...kad smo 100% sigurni da ne srljamo s nečim i da smo spremni, krećemo! Za kolko ćemo počet s radom, neznam! Zasad smo dogovorili samo nekoliko marki, a mislim da krećemo s 20% potencijala u poso nema svrhe!
@eladio - lol
@celovec - čitaj par postova iznad...kapital nebude 10 hiljada eura!
@ostali - ne ciljamo samo na prodaju za ljude s ovog foruma! Daleko od toga
Imamo mi svoje ideje i načine no to nebi još iznosio u javnost
I da...di će bit trgovina? Nebitno...znat će se na vrijeme, u Zagorju to je ziher, al prema našim procjenama više od 70% prodaje će bit ostvarivo preko interneta! Znači narudžbe preko maila!
Eo nadam se da sam bar neaj pojasnio