Eo taman složio mašinu, namontiro gore, sve spojio i oću zapalit kad ono prazan aku od dugog stajanja na hladnom bez vožnje, oće verglat ali onak muči se jako spuru vuumvuuum...
i sad sam ja došo na ideju da se okoristim PC napajanjem, daje max 16A na 12V i sad ja to ne kužim zakaj neće, spojim onu zelenu i crnu na napajanju 24pin da bi se pokrenulo, plus 12 (žuta) s napajanja na plus žicu u skuteru i minus crna s napajanja na minus na skuteru, i sve radi svjetla truba žmige sve 5 samo kad probam zaverglat izbaci ga i isključi se napajanje, kad opet iskopčam i ukočam iz struje napajanje, ono se pokrene (ventilator vrti) i opet imam struju na svoj signalizaciji ali kad oću zaverglat izgasi se.
sad mene zanima jel ja neš krivo radim?
također me znaima jel se može tak napunit akumulator ako spojim napajanje na akumulator sami, pa ostavim neko vrijeme, možda će preko akua htjet zaverglat ako se malo napuni?
E da samo da vam kažem odma, ako se nađe neki pametni pa kaže zakurblaj, stvar je u tom kaj nemam kurblu
ali ne zato što mislim da će skuter ić brže zbog manjeg otpora, nego se kurbla pohabala pa je beskorisna, tj pohabao se onaj mali zupčanik