I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Kakvi mostovi kićo? BTW. bilo je super, a kak će tek bit drugi put kad ću doć sa serijalom
ko ja danas.. sve ok dok je ravno..
Ma išla bu moja serijala dobro, samo da ju sklepam. Imam doma serijski spuh, termogrupu i fergazer... Samo treba volja i serijski primar BTW. solidna vožnjica danas. Samo kaj sam ja na parama došo doma. Motor mi je skoro 5 litara na 100 trošil
jel stigel 2t doktor do 6?!
evo i mene doma napokon.... nisam stigo bas u 6 na zadanu lokaciju al nisam ni puno kasnio...al zato je bilo od zaboka do doma cijelo vrijeme pun gas....
trebal si ti jos jen gemist spiti
Krećem danas u nabavu posljednjeg djela koji mi treba da složim serijalu - diznu 86 m6 Drž'te mi fige da je ima na lageru
da jedan....malo vise...tek sam uso u ritam i morali smo doma....strava....sam ti slazi serijalu...po novom di god bumo isli ti kreces pol sata ranije...
daj ne zajebavaj. opce nije bil los tempo jucer s obzirom na to da sam ja bil na celu
nije....al nisi uzeo u obzir da si ti laksi jedno 30-40kg od horvata i da serijala leti s tobom a s njim se teli...
Al Malossi radilica daje taman tolko malo kolko treba, isto ko i TOP vario i kevlar remen koji će bit gore
ti to sam sebe hrabris il......
Kakvi mostovi kićo?
prometna...passat...90 u betonski most...visestruki prijelomi...