Osvrt na današnji ugodno provedeni dan...
Pa krenimo, od kuda, naravno od početka
Dottore i ja smo se dogovorili da ćemo se nać kod Štasnija u podsusedu. Krenuli smo tako polako u naše lepe Zagorje
Prvo nas je živciral vjetar, ali kad smo se zravnali prema Zaboku opičio sam full gas i sagnut navukao 106 po GPS-u (112 po mom cajgeru). Živio vjetar u leđa!
Al pustimo sad ludovanje, koje je kratko trajalo btw. Stigli smo u Zabok gdje smo se našli sa našim nervoznim moderatorom @efz-om koji nikak da uštela srku kak bi njemu pasalo, ali unatoč tome je odlučio da ide s nama
Nakon prekrasnih cesta kroz Bedekovčinu prema Zlatar bistrici, prekrasnih zavoja koji podižu adrenalin našim uvijek spremnim gumama (a i nama samima
), stigli smo na mjesto sastajanja - parkiralište iza Euro Petrola u Mariji Bistrici
@efz je već tolko očajan bio da nam je reko da moramo probat kak sad ide motor naspram onoga prije kad smo probavali, tako da smo morali popustiti i sjesti za ljutu mrcinu iz koje vire 172 naoštrena zuba
I budući da sam testirao amortizer, a ne performanse, popeo sam se na jedno brdo iznad te benzinske i uhvatio par slikica:
Eto, ekipica se već polako skupila i pale su prve fotke motorića
Bikerov "novi" malaguti F15 zvan "teška serijala"...
...Marko_AeRoX-ov Aerox zvan "serijala koja ima potencijala"...
...i Prekritov Runner zvan "dućan"
Kako mi se lijepo čuje taj Yasuni na serijali piaggio :'(
Nakon par minuta razgovaranja i nadmetanja čiji je tata jači, krenuli smo konačno na vožnju. Trajala je punih 48 sekundi jer je biker rekao da mora hitno na benzinsku jer sumnja da je već blizu rezervi
Uspio je čak punih 5 kuna natočiti u rezervar. Ja još nisam čuo da motor može na 30 km potrošiti 5 kuna benzina
Al svejedno bi me sram bilo otić platit tu astronomsku cifru
Eto, konačno krenuli na vožnju. Napravili krug po obližnjim krajevim, kroz Konjščinu i okolicu te na kraju završili kod Marka_AeRoX-a kod kuće, te kao i prošle godine, bili smo jako dobro udomaćeni i ovim putem se još jednom zahvaljujem i Marku i njegovim starcima na gostoprimstvu
Nakon dva gemišta imali smo povod za dalje. Kuda drugdje nego u klet
Budući da je klet na dosta brdovitom kraju i pristup je dosta loš za motore, Marko nam je preporučio da idemo pješice gore. Tako je i bilo
Ovaj @efz mi je zauzel celi kadar ovde, mamicu mu
...ups, čul me je
Još malo i gore smo
I evo nas
Kak ide ona od Predraga Zivkovic TOZOVCA - Prazna Casa Na Mom Stolu...
Al da se nebi zaleteli prebrzo, čaše nisu mogle dugo biti prazne uz ovakvog mahera
I posljednji ispračaj našeg "domaćeg" do Marije Bistrice nakon čega smo otišli svaki na svoju stranu...
...veseli i radosni, te ponosni današnjom uspjelom turnejicom, nadamo se ponovnom susretu. To tada, STAY TUNED