Evo da se pohvalim osobno sam imao serbi 50 revolution. Isina je da je malo sporiji od ostalih skutera, ali razlika nije tako strasna. Da se on postelat.. Istina malo je neudoban i kod naglijih kocenja se jednostavno sklizes s sica napred.. to me malo zivciralo.. Konice su pre pre dobre. Odlicno su obavljale dužnost. Moram napomenut da je ovo naj stabilniji skuter bas zbog toga tezista.. Mozes se u zavoju nagnut ko budala. Istina skuter je vrlo lijep i drugaciji od ostalih. Zato sam ga i kupio.
Jedini veci problem koji sam nasao je potrosnja. Naime, mislio sam da je samo meni tako velika potrosnja, ali kasnije su se na forumu jos neki zalili na potrosnju. Potrosnjaje 6l na 100km.
Znaci s jednim rezervarom mozes proc 100 - 130 km ovisi kako se vozis.
Stajao ja jednom na semaforu.. i dođu 2 runnerice.. kaze mi jedan: lijep skuter! A ja njemu : znam!
Jos jedna stvar. Imao je crvenu boju i strasno se sviđao curama.. Barem se s tim mos hvaliti! Jebes mhr replicu.
Kako mi je potrosnja strasno smetala, a ujedino je skut bio spor.. prodao sam ga i kupio gp1 250. Zvijer i pol. 3-4-5 (ovisi o voznji)(5l najvise) litre na 100km S rezervarom (10l) napravim oko 240 km. I s time da se ne vozim ko bakica neg "malo" brze od dozvoljenog..
Ako imas jos kakvo pitanje u vezi s derbijem.. sam pitaj!