Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
dobrodosao!! ..naci auspuh...variomat...sporsko kvacilo...primarni ti pasu od verzije karburator...frend je imo na pure-jetu sve zivo sporsko i motor nije iso ku* :icon_thumright:cu...bzvz ulupo pare..naci uzmi druge blokove ...karb verzija ..i onda raadi sta oces od tuninga...i dobijes ulozeno /dobijeno...pozz...
hvala vam za sve savjete, nija nebi bio zadovoljan samo sa prenosom i auspuh htjeo sam napraviti pilu da ide makar 110km/h posto mije ovo prvi motor bog zna nerazumijem se bas puno ni u djelove ni gdje bih mogao nabaviti pa nebi bilo lose ako bi mi mogao neko poslati hp od kakve trgovine da znam gdje mogu nabaviti i dase mogu orijentisat sta dalje .THX
mhr....pezo je strava...ovaj undertail je predobar... a tu vespu od smole znam to je bas nak motor za starije... flomo ti je sve reko...mos stavit kompletne prenose i auspuh...al nece to biti bas to...bolje ti ja vak kak ti je on reko uzmi si blokove minarelli karb verzija i polako slazi na njih sve sta oces i onda samo stavi na motor i to e to...
na toj aprili nije minarelli masina nego piaggio..od 2004 aprilia ima piaggio masinu
zasto bi stavio minarelli ???mora pravit i nosace i svasta kemijat...a motor nov...heloooouuu
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
area nije da se zajebajes neg pricas gluposti
štae fraeri(flomo i aprilia area 51) pričate gluposti
nediraj mi đecu
ma kaki bronx čovječe....hehe šta se radi
aha.....staziću dobar ti je motor