I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
posuđenom
Aj nek bude onda 20.2 i nek se sad netko požali da bi u nedjelju il petak mislim da je u subotu puno vise plavaca al ok,ne kaze se bzvz da je nedjelja neradni dan -.- ako ih bude meetingovat cemo svi u trećoj Što se tice rute--> Podržavam Rijeka-Brseč-Archie al River i ja tesko da cemo uspijevat drzat kolonu kad svi budu nabrijani na zavoje.Tako da moj prijedlog bude da il se svi vozimo 70-80 il se ganjamo ja sam za ovo prvo al u redarstvo moram regrutirat nekog vxr-a il nesto sa 200cc+ da moze bit na celu kontrolirat skupinu
Osad su bili
koliko to ima vozikanja rijeka-brseč(km) tamo nazad.najgore je to jer ima žuljat guzicu pula-rijeka x2 i još po rijeci oče to ljudi izdržati
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
stari moj 300 km ti ne gine
ja mislim da je i zadnji put bilo tu negdije oko 270kmjedva sam dočeko da dođem doma benelli:još se razmišljam ako nas se skupi 5 onda neču iči ako nas bude više oko 10 skuteraša onda idem sigurnoi onako se nismo još ništa dogovorili ko ide??neznam
a jbg onda pajo nadam se da ce vas se skupit onda 10 uglavno nas 5 idemo iz novigrada,pricali jucer ja i ive pa da se nademo svama tamo malo poslje labina i da idemo dalje svi skupa
sad baš gledam kartu malo mi to sve bezveze. šta znači onda idemo za rijeku dođem tamo budem 1h i ajmo nazad ganjaža za brseč.malo mi to sve bezveze bolje mi onda da idem samo u brseč i nazad za pulu...
pa idemo u rijeku na meeting i onda svi skupa za brseč i mi samo produzimo dalje tj stanemo malo i onda idemo nazad mi
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
prošli put smo ja i panjako sa xt-om prvi doletili do arčija,bilo je još par skuteraša iza nas a cesta poslje mošć. drage je milina,raj,predobra je...svaki zavoj znam već napamet xD trebamo prvo stat kod arčija,tamo se najest i onda gas do brseča
prvi si doletio jer si ima nsr-ku ,sad sa ovom kebom ces doci zadnji
hahhahhaha care xD ma možda neću ić sa mlincem,još ću vidjet... uglavnom vidimo se dole drugu subotu i to je to
ide nas par iz ck pa da se nadjemo na tifonu pa na krizisce i za ri pomalo ako os