Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prerezat crjevo i nabit ovu pipu
ja mislim da ove serijske vakum pumpice jednostavno nisu napravljene za sve jače od nekog base setupa.neznam dali bi se mogla stavit direktno u otvor rezervara jer to treba pošteno i zadihtati. ali bi estetski bilo najbolje rješenje.
e pajo, daj poslikaj to da vidim kako je kod tebe to napravljeno.
to je vakuum ventil a ne pumpica ako sipas ulje u rezervoar onda taj ventil ne radi, cim se ispere od ulja onda opet radi...
Jel paše od Aerox? Još nisam nikoga čuo da je na Aeroxu to mijenjao
rmsov košta 90 kuna, paše to na dosta skutera npr gilera yamaha malaguti itd
meni je riknula...nova 200+++ kuna,otisao i uzeo od kultivatora pipicu za zatvaranje goriva,nabio gore i spojio benzin,vakuma nema vec slobodan pad,ako je karb dobar i plovak u njemu zatvara plovak gorivo i nema prelijevanja
meni ne preljeva kroz normalno crijevo neg kroz vakum crijevo koje je spojeno odmah pored prirubnice tako da sve ide direktno u karter.
tako je i meni bilo......curilo gorivo na criijevo od vakumai ostavim motor malo duze da stoji i ono nalije goriva u cly...pa ga nemozes upalit...nemoze spalit toliko goriva.......pa nakon 100 kurblanja upali.....
da al problem je što pri svakom kurblanju ti pumpaš još više goriva unutra.jučer sam sve detaljno očistio i onda stavio suhu svjećicu. skuter radi ko beba. a jutros nebi upalio da si bog.