Evo složio sve, i sve radi. Nisam imao vremena gledati koje je boje svjećica0 (to neki drugi dan), ali sam gurnuo nos u špulju i nema nikakvih mirisa, a ranije sa limićem i iglom na 3.zarezu je smrdilo dosta po benzu. Čini mi se da je na full gasu smjesa presiromašna, al budem vidio po svječici.
Nego, dok se nije zagrijao krenuo davati gas (u vožnji) kad ono neko metalno lupanje dole, kao da grebe nešto, što više gasa jače zapinje, j****ti sve ja mislio otišla mašina u pm
, ulijo sam pred prvo paljenje dan ranije 3ml ulja u prirubnicu, cijev od ulja na karbu (kod skidanja karba) sam vertikalno zaljepio tako da ništa nije iscurilo van, i kod montaže zakačio na karb, kresnuo, na leru otvorio potenciometar od uljne pumpe do kraja jednu 10sek. i nabijao lagani gasić 5min. tako da tu ne bi smjelo biti problema što se ulja tiče. Nakon pola km otvorio full gas i poslije je bilo sve ok, jedino što dok ne počupa osjetim da zagrebe po nečem. Da nije do one krune koju pokreće polumjesec kurble, da se ne vrati nazad do kraja, jer sam bio slagao polumjesec i oprugu pa sad šta ja znam...