Isti fi plice gumice...a sto ti je naprica pazi da te zednoga priko vode ne privede
Normalno je da je isti fi neda mi se objasnjavati vodilica ventila seriska seriski ventili...sto cu objasnjavati kad me 99% vas nece razumiti
Podloske nemozes samo tako spustiti glavu, zato sluze podloske ventila...
Poliranje glave san radija sebi i meca malossi ventile, nema puno glava u kojima su malossi ventili garantiran da moj posa je daleko najbolje obavljen glava ima priko 20tkm s malossi ventilima sto ja znan na 20tkm je drzala 90% benzin lastin rep je duplo stanjen da bi ventili imali funkciju itd sto je za serijalu i vise nego dobro nikakav ostali tuning da ga tako niko nece napraviti ali ja san to i platija mestru samo da mi strojon obradi glavu ostalo san sve sam radija i nebi vise NIKAD
Ovi sto su radili Brokenu je HAC bijakson sirija
Sad iman Malossi glavu i boli me k**ra*...samo sebi kitu mogu ispolirati na skuteru nista pa da znan da ce letiti ko MIG... to su sve pi*darije jedan radi vidi drugi treci prova skuter leti jer on ima 50ccm kad side na 180ccm misli da je na metli od vjestice i tako vam to na forumu ide u krug pokvareni telefon je nula
Svi nesto poliraju a neznaju ni zasto ni zbog cega da bi in bilo lakse u mozgu zakljuce na temelju lude glave da su dobili u medu ubrzanju od 90-100km/h i takve neke mose mos misliti ali kome da reces ako reces i suprostavis se ispadas bahat a ako mucis i falis tude pi*darije svima si na forumu drag srce malo