Po čemu je to najgore ulje na svijetu? Zato je ništa inino nevalja? Za što je to ulje namjenjeno garantiram da ispunjava sve ono što se očekuje od njega!
Što se tiče midrejsa, nema se tu šta pogriješit sa sintetikom/polusintetikom. TTS (95kn), Motul 710 (85kn), Agip sint. (oko 90kn). Ako možete kupit midrejs kit, možete i točit ulje kak spada. Odnosno, najgora i najskuplja greška je štednja na ulju koja se kad tad obije o glavu!
zašto je najgore??
Pa ajde čitaj dolje ispiod šta si napisao
Inini ulje nevalja za tankat ga niti u jedan skuter, eto, neznam zašto si ti mene sad našao napadat.
U domeni 2t motora to ulje je možda dobro za neke trimere koji se manje vrte ili za neke motorne pile.
Ali uvjeravam te da sam dvije godine koristio inino ulje na trimeru koji je izvlačio dosta okretaja i da su stradali ležajevi nakraju.A sad evo na einhellu vrtim na motul polusintetiku već treću godinu (i motorku i trimer i) nema nikakvih pokazatelja da će stradat.
Šta hoću reć, koliko god ti hvalio inino ulje sve i jedan vozač skutera i korisnik ovog foruma da to ulje nevalja niti na jednom skuteru.
Uostalom niti jedno mineralno ulje na skuteru nemože postić podmazivanje i dugotrajnost kao polusintetika.
Mislim ajde pobij moje tvrdnje i sastavi midrace skuter i točni ina 2t u njega pa javi rezultate