Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: meil prema uvozniku kymca  (Posjeta: 6266 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
meil prema uvozniku kymca
« : 18 Lipanj, 2007, 13:06:29 »
od kuda da pocnem sa ovom porukom.
neznam ja sam laik to bi bio najkraci opis , ali to nije to.
u ovih godinu dana od kada sam kupio kymco B&W 125 kod RPM-a u zagrebu nakon samo 150km zadovoljstva krenuli su samo problemi.
prvo je bio problem sa glvom u kojoj je vodilica ventila bila jajacasta.
drugi servis je bio servis kod zamjene vodene pumpe koju nisu zamijenili kod zamjene glave , a bilo im je napomenuto da curi na njoj.
kod tog drugog servisa spomenuto je da se cuje struganje kod zadnjeg kotaca koje nije nis napravljeno vec je receno da je sve ok i da to tak mora biti.
treci servis famozna svjecica koju sam sam, mogao zamijeniti ali nema veze.
e sad sto se opet sa njim desava neznam, znam da opet onako zuji (slicno) kao prviput te da jedva dolazim od 70 na 90km/h.
bio sam u servisu i gazda servisa  (karmat) je rekao da stoje da se samo to kod mene desava što nije tocno jer isti problem ima jos jedna osoba samo neznam koji skuter vozi a sa njim sam u vezi premo e-maila.
osim toga što zuji nešto melje u predjelu variomata pod deklom tako da mi to nije jedini kvar na skuteru.
prilikom razgovora rekao sam gazdi servisa da navedene kvarove rijesimo najjednostavnijim i najbrzim popravkom a to je kompletnom zamjenom masine, na sto je on rekao da bez vas nece to uraditi.
dakle moj problem na skuteru nije rijesen prviput vec se ponavlja.
zato bih vas molio da se moj problem rijesi u garantnom roku jer nebih htio da to isto prozivljavam opet.
imamo cetiri mogucnosti :1 popravak koji nece rijesiti moj problem kvarenja skutera
                                             2 zamjena cijele masine
                                             3 zamijena cijelog motora (na to necete pristati)
               4 povratak sredstava kojima je kupljen motor ( jos manje cete na to pristati)
to su cetiri solucije od kojih dvije su realne a dvije nisu, ali po zakonu o potrosacima sve cetiri solucije su realne jer je skuter jos pod garancijom.

pozdrav .

ps.

ako je ikako moguce da se zamijeni masina i da se konacno stane na kraj tim neugodnostima kojih je u proslom periodu od godine dana bilo i previse.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krk
Odg: meil prema uvozniku kymca
« Odgovori #1 : 18 Lipanj, 2007, 13:36:40 »
u ovih godinu dana od kada sam kupio kymco B&W 125 kod RPM-a u zagrebu nakon samo 150km zadovoljstva krenuli su samo problemi.
drugi servis je bio servis kod zamjene vodene pumpe koju nisu zamijenili kod zamjene glave , a bilo im je napomenuto da curi na njoj.
kod tog drugog servisa spomenuto je da se cuje struganje kod zadnjeg kotaca koje nije nis napravljeno vec je receno da je sve ok i da to tak mora biti.
e sad sto se opet sa njim desava neznam, znam da opet onako zuji (slicno) kao prviput te da jedva dolazim od 70 na 90km/h.
bio sam u servisu i gazda servisa  (karmat) je rekao da stoje da se samo to kod mene desava što nije tocno jer isti problem ima jos jedna osoba samo neznam koji skuter vozi a sa njim sam u vezi premo e-maila.
osim toga što zuji nešto melje u predjelu variomata pod deklom tako da mi to nije jedini kvar na skuteru.
prilikom razgovora rekao sam gazdi servisa da navedene kvarove rijesimo najjednostavnijim i najbrzim popravkom a to je kompletnom zamjenom masine, na sto je on rekao da bez vas nece to uraditi.
zato bih vas molio da se moj problem rijesi u garantnom roku jer nebih htio da to isto prozivljavam opet.
imamo cetiri mogucnosti :1 popravak koji nece rijesiti moj problem kvarenja skutera
                                             2 zamjena cijele masine
to su cetiri solucije od kojih dvije su realne a dvije nisu, ali po zakonu o potrosacima sve cetiri solucije su realne jer je skuter jos pod garancijom.

pozdrav .

ps.

ako je ikako moguce da se zamijeni masina i da se konacno stane na kraj tim neugodnostima kojih je u proslom periodu od godine dana bilo i previse.

Ti fakat nisi normalan.
Ne kuzim cemu ovaj biser.
Sad mi je zao uopce sto sam ti odgovorio to sto jesam.

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 18 Lipanj, 2007, 13:46:38 »

kad se vec samaramo, neka vide drugi sto sam ja tebi odgovorio, smatram da se prema tebi postupalo izuzetno profesionalno i pristojno, svaku tvoju reklamaciju se rijesilo. Da sam znao da si toliko jadan da ces pustiti na forum mail koji si poslao meni, nema sanse da bih ti ponudio to sto sam ponudio, vec bi te fino rjesavali redovnom procedurom.
Tvoji niski i podli udarci govore dovoljno tebi na cast.

Bok Miljenko,

Zao mi je da opet imas problema sa skuterom.

Karmat mora dijagnosticirati kvar, to je onaj problem najveci, treba vidjeti gdje je zapelo. Ako se slazes, mozemo prebaciti skuter kod nas da ga mi popravimo. Da vidimo da li je uopce problem od strane skutera, tj. tvornicki, ili neke druge prirode. Jednostavno mi je nevjerojatno da netko moze imati toliko razlicitih problema sa skuterom, pogotovo Bet&Winom sa kojim zaista nikad nismo imali takvih problema…

U svakom slucaju, razumijem tvoju frustraciju, i ako se slazes, nudim ti sljedece:

1.       Ako se pokaze da je novi kvar pokriven jamstvom, mi od tebe otkupimo skuter po trzisnoj cijeni.

2.       Ako se pokaze da je kvar uzrokovan losim rukovanjem, uzmemo u obzir trosak popravka, i umanjimo trzisnu cijenu za taj iznos, i otkupimo skuter od tebe.

Mislim da sam ponudio posten deal, ako se slazes, javi pa da krenemo u realizaciju. Razumijem tvoju poziciju, i vjeruj da mi je stalo da, kad vec nisi imao srece sa skuterom, nemas i dalje sokove.

Ja cu se jos cuti sa karmatom, da vidimo sta je sad opet sa tim nesretnim bet&winom…

« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 13:48:57 odin »

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #3 : 18 Lipanj, 2007, 14:43:37 »
ja nebi nikad prista na trenutnu trzisnu cjenu jer od 150tog kilometra ga skuter muci a to znaci da ga je NOV noventi pocea zafrkavat i vi niste bili u stanju rijesit problem..
 dakle dajte NOV skuter a ne otkup.. on je uredno pita  samo  MASINU novu...  ... kocnice i sl. su odlezale svoje ... a sve se naplati kad tad... jer je skuter potrosna roba.. nije napravljen da traje 20 godina nego ga za 7 godina nemos ni prodat ni darovat...

vi mu nudite cingu mingu rijesenja koja VAMA odgovaraju a ne KUPCU... vi pruzate uslugu NAMA a ne mi VAMA. Na VAMA je da usluga bude profesionalna i da kupac bude zadovoljan za potrosen novac od kojeg VI zivite.
 Posto niste u stanju u vise navrata popravit motor i ovaj se konstantno  kvari...

ili je tvornicka greska (KOJU NE PRIZNAJETE) ili ste ga u servisu namjerno sjebali (STA JE MENI SAD VJEROJATNIJE AKO NIJE TVORNICKA GRESKA)

...

zakon potrosaca je na strani mrcine i za ovo mozete u novine i na televiziju... ...

ja bi vas osobno mitraljezom trazia da posli servisa pogledan a ono zasto je doveden motor u servis nije napravljeno....

covik kupi NOVI skuter i vise mu stoji na servisu u vas i njemu u garazi jel NEVALJA nego njemu pod jajceka.. i kazete da razumite kako se osjeca.. (dam guzicu da bi vi svoj vlastiti uredno zamjenili za novi kad bi se vas tako kvaria)

i vi se sad njemu tu sirite ko paun s nekakvim ustupcima... ako vi smatrate da je vase poslovanje uredu onda zapolite nove servisere jer ovi ocito neznaju da skuter NESMI suskat... ako sta moze suskat to su plastike.. ako grebe u deklu, suska masina to znaci da NEVALJA... to valjda svaki zdrav covik ode razumi...

SVak ima pravo JAVNO izrec svoje misljenje jer je ovo DEMOKRATSKA zemlja.. i to sta je on objavia sta je vama posla nije na njegov obraz nego VAS...

kad nesto nestima ide se na VLASTITU stetu a ne na stetu KUPCA, umisto da sagradite dobar imidž i da ste uredno rijesili ovaj problem sebe samo stavljate na los glas jer vas ocito nije birga za vase potrosace....

mislin da ste i sami svjesni da ovakav portal moze imat utjecaj na kupce izabrati ili ne bas VAS proizvod... stoga pomalo s napadanjem svojih potrosaca jer KUPAC je uvik u PRAVU
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 18 Lipanj, 2007, 15:35:35 »
to je losa ponuda, po trzisnoj cijeni ga moze prodat bilo kome. vjerujem da je zbog takve ponude i objavljen ovaj mail.
da ne zivimo u ovakvoj drzavi mrcina bi vec odavno imao novi skuter ... sramota!

tu je bitno prodat, a poslije, ko te j***  :sad3:

Offline aeroman

• forumski biciklist
  • smoke weed every day!
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aerox
« Odgovori #5 : 18 Lipanj, 2007, 15:57:10 »

kad se vec samaramo, neka vide drugi sto sam ja tebi odgovorio, smatram da se prema tebi postupalo izuzetno profesionalno i pristojno, svaku tvoju reklamaciju se rijesilo. Da sam znao da si toliko jadan da ces pustiti na forum mail koji si poslao meni, nema sanse da bih ti ponudio to sto sam ponudio, vec bi te fino rjesavali redovnom procedurom.
Tvoji niski i podli udarci govore dovoljno tebi na cast.

Bok Miljenko,

Zao mi je da opet imas problema sa skuterom.

Neće se njemu popravit skuter od tvog žaljenja,nakon toliko odlazaka na servis trebali bi mu dat novu mašinu.Kakav otkup po tržišnoj cjeni??Ja na to nebi nikad pristao!Vi ste zeznili stvar vi ju i rješite!čovjek je kupio novi skuter da bi ga služio a dobije kršotinu koja se kvari.I naravno popravljat ćete ga dok traje garancija a onda riješi sam kako znaš.Ja apeliram na dogovor u kojem niko neće biti zakinut al je to očito nemoguće u ovoj državi!!
Za dom i slobodu Hrvatskome NARODU!!!!!!!!!!!

Offline odin

• forumski biciklist
« Odgovori #6 : 18 Lipanj, 2007, 16:05:47 »
to je losa ponuda, po trzisnoj cijeni ga moze prodat bilo kome. vjerujem da je zbog takve ponude i objavljen ovaj mail.
da ne zivimo u ovakvoj drzavi mrcina bi vec odavno imao novi skuter ... sramota!

???

A zašto bi imao novi skuter? Pokvario mu se jednom, glava mu je zamijenjena, nakon toga do sad nije imao nikakvih problema, osim ovoga sa svjecicom, za sto je ipak i on odgovoran. Ovo zadnje - to tek treba vidjeti sto je, mozda je garancija, a moza ni nije, to tek treba utvrditi.

Zašto bi onda imao novi skuter? Čemu služi jamstvo? Ako se nešto pokvari da mu se popravi. Davanje novoga je zadnja stvar kojoj se pribjegava, i to zaista ako je kvar neotkloniv. Tako je i u drugim drzavama, a ne samo u ovoj po kojoj ti pljujes.

Mi smo mu dali ponudu bez obzira na to o cemu se radi. Da se utvrdi da je kvar neotkloniv i da je za to kriv proizvodjac, naravno da bi dobio novac natrag ili novi motor, to nije upitno. ali, za to ne sluze forumi vec sudovi, vjestaci koji utvrdjuju tko je odgovoran za kvarove, da li je skuter preinacen u odnosu na tvornicki, sto jest, posto je doticni gospodin rastavio cijeli skuter i radio po elektro instalacijama, sto je jako dobro dokmentirano i na ovom forumu, sa detaljima i fotografijama... U biti, upitno je da li uopce on vise ima pravo na jamstvo, posto je vozilo preinaceno gotovo od ssamog pocetka.

Mogli smo mrtvi hladni oglusiti se na sve ovo, i nikom nista, natezati se u stilu "nemas garanciju jer si radio to i to...", ali nismo, na svaku njegovu stvar smo reagirali kako treba, serviser ima tremu cim vidi doticnog gospodina, koji poskakuje oko njega i prijeti.

Pun mi je kufer vise apriori osudjivanja trgovaca, znam koliko se trudimo i posteno radimo svoj posao, i onda se pametnjakovic poput tebe nadje soliti pamet.

Offline odin

• forumski biciklist
« Odgovori #7 : 18 Lipanj, 2007, 16:07:26 »
[
Neće se njemu popravit skuter od tvog žaljenja,nakon toliko odlazaka na servis trebali bi mu dat novu mašinu.Kakav otkup po tržišnoj cjeni??Ja na to nebi nikad pristao!Vi ste zeznili stvar vi ju i rješite!čovjek je kupio novi skuter da bi ga služio a dobije kršotinu koja se kvari.I naravno popravljat ćete ga dok traje garancija a onda riješi sam kako znaš.Ja apeliram na dogovor u kojem niko neće biti zakinut al je to očito nemoguće u ovoj državi!!

koji je tvoj problem???

tko je zeznuo stvar, ne kuzim? Mi? Kako smo mi zeznuli stvar??? Prikrali smo se na njegov parking i pokvarili mu skuter?????

Offline aeroman

• forumski biciklist
  • smoke weed every day!
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aerox
« Odgovori #8 : 18 Lipanj, 2007, 16:10:11 »
[

koji je tvoj problem???

tko je zeznuo stvar, ne kuzim? Mi? Kako smo mi zeznuli stvar??? Prikrali smo se na njegov parking i pokvarili mu skuter?????

Vi ste uvoznici i takav je kupio od vas.Vi odgovarate za svoje motore
Za dom i slobodu Hrvatskome NARODU!!!!!!!!!!!

Offline bluedreamer

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Kymco Grand Dink 250
« Odgovori #9 : 18 Lipanj, 2007, 16:34:38 »

???

A zašto bi imao novi skuter? Pokvario mu se jednom, glava mu je zamijenjena, nakon toga do sad nije imao nikakvih problema, osim ovoga sa svjecicom, za sto je ipak i on odgovoran. Ovo zadnje - to tek treba vidjeti sto je, mozda je garancija, a moza ni nije, to tek treba utvrditi.

Zašto bi onda imao novi skuter? Čemu služi jamstvo? Ako se nešto pokvari da mu se popravi. Davanje novoga je zadnja stvar kojoj se pribjegava, i to zaista ako je kvar neotkloniv. Tako je i u drugim drzavama, a ne samo u ovoj po kojoj ti pljujes.

Mi smo mu dali ponudu bez obzira na to o cemu se radi. Da se utvrdi da je kvar neotkloniv i da je za to kriv proizvodjac, naravno da bi dobio novac natrag ili novi motor, to nije upitno. ali, za to ne sluze forumi vec sudovi, vjestaci koji utvrdjuju tko je odgovoran za kvarove, da li je skuter preinacen u odnosu na tvornicki, sto jest, posto je doticni gospodin rastavio cijeli skuter i radio po elektro instalacijama, sto je jako dobro dokmentirano i na ovom forumu, sa detaljima i fotografijama... U biti, upitno je da li uopce on vise ima pravo na jamstvo, posto je vozilo preinaceno gotovo od ssamog pocetka.

Mogli smo mrtvi hladni oglusiti se na sve ovo, i nikom nista, natezati se u stilu "nemas garanciju jer si radio to i to...", ali nismo, na svaku njegovu stvar smo reagirali kako treba, serviser ima tremu cim vidi doticnog gospodina, koji poskakuje oko njega i prijeti.

Pun mi je kufer vise apriori osudjivanja trgovaca, znam koliko se trudimo i posteno radimo svoj posao, i onda se pametnjakovic poput tebe nadje soliti pamet.

@odin
Cuj, ne mozes ocekivati da se ovdje itko solidarizira s prodavacem, ipak je ovo forum vozaca (kupaca)  skutera, a ne prodavaca  :toothy9:

Ali definitivno se slazem, da ovo nije rasprava za ovakav "laicki" forum nego za vjestacenje, sud, itd....

Ja mogu iz osobnog iskustva reci, da se odin kojeg sam osobno kontaktirao zbog rezervnog dijela, ponio korektno i profesionalno... ali ovo s mrcinom (odnosno njegovim skuterom da se covik ne naljuti) je puno puno veci problem koji vjerovatno frustrira i prodavaca ,naravno, ne u tolikoj mjeri kao kupca.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 18 Lipanj, 2007, 16:57:50 »
ovo g.odin nije novo več nastavak na sva ona sranja odprije.ako čemo se šamarati .
instalacije nisu dirane osim ako mijenjanje žaruljica koje nisu u garanciji to smatrate da je dovoljno za skidanje garancije??? a što onda spada u garanciju?odredite se.
jeste ponudili ste mi tržišnu cijenu koja je po meni oko 18500 kn i to tražim a na vama je sad da pristanete ili ne,neču objavljivati daljne vaše meilove jer se nebi time proslavili .
pristao sam na to da skuter ode kvama na servis i da ga pegledate te odservisirate, ne napola več konkretan servis .
ali kad skuter otiđe kvama na servis i vi gledate na svaku sitnicu a bogami ču i ja .
nakon godinu dana drugi veliki servis na skuteru, ma tko tu koga. nisam mislio nastaviti sa ovim postom do dogovora ali pošto vidim da sa vama neču doči na isto riješenje več na šikaniranje kupca biti ču primoran kao zadnje sredstvo obrane izvjestiti i sveopče pučanstvo putem novina,radija,tv-a kao i preko svih ostalih portala a bogami i tražiti svoje pravo putem udruge potošača koja zdušno čeka ovakve slučajeve pa da lupi po vama(prodavačima), e da još nisam ništa poslao prema proizvođaču ali nemojte biti sigurni da neču.

neželim se zajebavati i previše dizatio prašinu ali ako če trebati nije problem.
zadnji put sam rekao da se sjetite čovjeka koji je tužio pežoa radi prijevare i dobio je sud.

ja nemam 17/18/19/ godina pa da me možete veslati ko budalu več 41 i zato htio bih da to riješimo u obostranu korist bez uplitanja organa vlasti i sudova, a što mi je zadnja solucija.

pozdrav.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #11 : 18 Lipanj, 2007, 17:20:11 »
Pokusat cu biti sto neutralniji...

Vidjevsi postove iznad dodjoh u napast nesto napisati...

Kao prvo sto se tice mrcininog kymca : zadnjih godina se proizvodjac kymco znatno popravio i radi jako kvalitetne skutere sto rezultira i visom prodajnom cijenom...
Masina koju vozi mrcina je 4t 125ccm, sam pogled na tu specifikaciju nam daje do znanja da to nije skuter koji ce prstjeti snagom, pogotovo kada se uzmu poprilicne gabaritne izmjere te sama tezina skutera...
Dakle maximalno ocekivati 110 kmph uz osrednje ubrzanje...

Samim time nam je poznato da ce slabiji motor uz vece opterecenje (tezina vozila + tezina vozaca) imati vise poteskoca nego jaci motor, dakle vjerojatniji su kvarovi...

Probao sam voziti tog kymca od mrcine i moram priznati da je nesto jako rostalo u prijenosu, a bas je rekao da mu je dosao sa servisa... Ja sam se poceo smijati kada mi je jos rekao da su mu na servisu rekli da to tako mora biti, mislim to je stvarno trebalo potajno snimiti...
Vjerujem da je i servisu vise puna kapa upornih korisnika njihovih usluga kao sto je mrcina, ali ocigledno njihov rad nije na potrebnoj razini kvalitete...
Osobno sam uvjeren da u servisima rade neadekvatne osobe i kao produkt toga je nekvalitetna usluga...

No, dobro...

Zamjena vozila je zadnja opcija koja se nudi i to ako vozilo nije u voznom stanju ili ima velikih poteskoca pri uporabi a kvar se ne moze otkloniti u odredjenom vremenskom periodu, slicna stvar je i sa zamjenom masine...

Iskreno, ponuda da se otkupi vozilo po trzisnoj vrijednosti i nije bas "pruzena ruka" nego vise "skinimo ga s dnevnog reda ali ne na svoju stetu", vise mi se svidja opcija prebacimo skuter o vlastitom trosku k nama na servis i detaljno ga servisirajmo...

Ovakvo prepucavanje preko foruma nije profesionalno i ne dolici ozbiljnim osobama, ako se ne moze naci kompromisno rjesenje onda se ide drugim kanalima...
zastita potrosaca, sud, vjestacenje...

Shvacam da su sudske parnice dosta trome i da se uglavnom izbjegava to rjesenje, ali nekada je potrebno i za njim posegnuti... -> Ne govorim da je to potrebno u ovom slucaju...

Da sam na mjestu mrcine dao bih skuter u odinov servis, o njihovom trosku naravno...  Pa ukoliko bi se nakon toga javili problemi onda bih ponovno kontaktirao uvoznika i ako se nebi mogli sloziti isao bih na visu razinu (kontaktirao proizvodjaca, opisavsi mu cjelokupnu situaciju i rjesenje situacije za kojim bih posegnuo dalje)
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 18 Lipanj, 2007, 17:27:56 »
e da da vam još nešto kažem, da uredno ste ga odservisirali prvi put nakon prijetnji da ču tražiti aktiviranje garantnog roka i čekanja na skuter više od 40 dana.
drugo skuter nije ono što sam platio i kako je radio prvih 150km več je to nešto sasvim deseto.
moram se popraviti i izviniti jer skuter netroši više onako puno što znači da je sad dobro naštelan ali da on nakon prvog servisa pa nakon svih ostalih izgubi snagu i da radi kao nabrijana 50 to več nešto nije uredu.
on potegne do 60/70 a nakon toga sranje jedva 80 a na 90 ga treba gurati.
u knjižici piše 110km da ide, jel to sa kinezom od 20kg i u vakumiranoj sobi gdje nema otpora vjetra ili u realnoj vožnji, ali ni to me ne smeta.smeta me to što ide kao nabrijana 50 i još to da konkurencija govori da ga je vozio i da ide 110 ko iz puške a ja glavu dolje i šuti ko zaliven jer to kod mene nije stvarnost več znanstvena fantastika.zamolio sam vas da to riješimo jednostavno a to je zamjena kompletne mašine, a to je radnja koju u zongshenu rade bez pogovora jer nemogu riješiti kvar.
vi ste ga riješili ali on se vratio nakon godine dana, što to govori da nešto nije u redu .

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 18 Lipanj, 2007, 17:32:15 »
ja ZNAM da mrcina nije nista prckao po skuteru, niti to zeli. i skuter je bio 40 dana na servisu!! 40??   :sad3:
pa ja bi vam srusio servis!
« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 17:36:00 roby44 »

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 18 Lipanj, 2007, 17:33:16 »

2 zamjena cijele masine

pozdrav .

ps.

Ti fakat nisi normalan.
Ne kuzim cemu ovaj biser.
Sad mi je zao uopce sto sam ti odgovorio to sto jesam.

da ja nisam normalan ja sam frustriran a kao takav po vama nisam normalan.

koji drugi skuter možemo usporediti po kvarovima sa mojim; gelly, baotian, zongshen.

hej to nije društvo dostojno kymca prozvanog piaggo sa istoka a što me je i privuklo na kupovinu istog.
« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 17:35:00 mrcina »

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #15 : 18 Lipanj, 2007, 18:53:58 »
..ja cu samo kratko..

g. Odin , bar onoliko koliko ga ja poznam, je vrlo profesionalna osoba, uvjek spremna na dogovor,

sto se mene tice :
na svaki mail dobijem odgovor, i na svaki poziv se odazove..
a sto se tice testiranja, nikad, ali nikad nije pokusao utjecat na sam rezultat testiranja..

nadalje, samim tim sto ovako na forumu odgovara na poruke, takodjer puno govori o tendenciji da usluga bude sto bolja..

sve u svemu , ipak mislim da se sve moze dogovoriti s njime..

znam i mrcinu , ociti peh ga je jako isfrustrirao, 40 dana cekanja "novog skutera" je ucinilo svoje i treba i to razumjeti..

svejedno , u skuter i problematiku skutera necu ulaziti, nisam mehanicar..

tako da, u konacnici predlazem da se probate dogovoriti sami , recimo preko telefona..

bar bi ja tako..  :frajer:

ovako, uvjek se sve moze krivo interpretirati , a Vi sami ipak najbolje znate sta je fer..

evo cini mi se da je mrcina spomenuo neki iznos gore.. pa dalje nastavite preko telefona  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 19:01:25 eladio »
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 18 Lipanj, 2007, 19:12:57 »
znam eladio ali ipak nije trebao tako krenuti i ovo nebi eskaliralo.
sad kad je skuter trebao konačno raditi onako kako treba, sranje opet sve iznova i vjerojatno opet čekanje na popravak.
moraš me razumjeti več sam jednom prošao golgotu čekanja na popravak i otuda svaki moj odgovor na kvar skutera.

ako nedobim odgovor kakav očekujem slijedi opet servis i krpanje skutera dok ne prođe garancija.

to me boli jer gledajuči unazad i gledajuči unaprijed znam što me čeka, ali onda više nebude garancije a skut bu u banani zbog istog kvara ili čak sličnog.
kad sam gazdi karmata rekao da opet nešto zuji , odgovor je bio pa što opet to se samo tebi dešava.
ja nisam znao što reč u tom trenu i nešto sam promrmljao.

sad mi ostaje da ga popravim i liferujem dalje. ali to nebude karmat več drugi servis jer ovakav odgovor me totalno odbio od njih.a usto imaju prepun servis i posla preko glave.
« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 19:14:53 mrcina »

Offline enigma

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Pula
« Odgovori #17 : 18 Lipanj, 2007, 20:32:34 »
shvaćam da je mrcina vrlo frustriran nastalom i dakako prošlim situacijama i njegova je reakcija sasvim opravdana.

isto tako, čini mi se da je eladio dobro rekao

..ja cu samo kratko..

sto se mene tice :
na svaki mail dobijem odgovor, i na svaki poziv se odazove..

nadalje, samim tim sto ovako na forumu odgovara na poruke, takodjer puno govori o tendenciji da usluga bude sto bolja..

sve u svemu , ipak mislim da se sve moze dogovoriti s njime..

pa dalje nastavite preko telefona  :icon_thumright:

dakle, čovjek je pokazao dobru volju, treba smireno telefonski riješiti nastalu situaciju i iskreno se nadam da će tako i bit.

« Zadnja izmjena: 18 Lipanj, 2007, 20:34:37 enigma »

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #18 : 19 Lipanj, 2007, 11:30:38 »
Isto se slažem i sa mrcinom, ali i eladiom i enigmom... dalje ne bih ulazio u rasprave, ali samo da vam kažem da probate to riješiti bez ikakve pompe.

Mogu samo reći da se Odin jako dobro odnosio prema meni - i profesionalno i prijateljski što je dodatan plus. Ja ga napucavao pitanjima do boli dok je on meni na sve odgovorio jasno i da sve razumijem pošto tek ulazim u svijet ozbiljnijih financija i svijet banaka i novca...

Isto tako i ja bih bio lud 'ko puška' da me motor toliko gnjavi...
Who's looking for punishment ??

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #19 : 19 Lipanj, 2007, 16:40:34 »
dogovorite se,nije lijepo da se prepucavate kao djeca,mi smo mala zemlja,ne mozemo tako jedan protiv drugoga,na obje strane je u koristi da se dogovorite