to je losa ponuda, po trzisnoj cijeni ga moze prodat bilo kome. vjerujem da je zbog takve ponude i objavljen ovaj mail.
da ne zivimo u ovakvoj drzavi mrcina bi vec odavno imao novi skuter ... sramota!
tu je bitno prodat, a poslije, ko te j***
A zašto bi imao novi skuter? Pokvario mu se jednom, glava mu je zamijenjena, nakon toga do sad nije imao nikakvih problema, osim ovoga sa svjecicom, za sto je ipak i on odgovoran. Ovo zadnje - to tek treba vidjeti sto je, mozda je garancija, a moza ni nije, to tek treba utvrditi.
Zašto bi onda imao novi skuter? Čemu služi jamstvo? Ako se nešto pokvari da mu se popravi. Davanje novoga je zadnja stvar kojoj se pribjegava, i to zaista ako je kvar neotkloniv. Tako je i u drugim drzavama, a ne samo u ovoj po kojoj ti pljujes.
Mi smo mu dali ponudu bez obzira na to o cemu se radi. Da se utvrdi da je kvar neotkloniv i da je za to kriv proizvodjac, naravno da bi dobio novac natrag ili novi motor, to nije upitno. ali, za to ne sluze forumi vec sudovi, vjestaci koji utvrdjuju tko je odgovoran za kvarove, da li je skuter preinacen u odnosu na tvornicki, sto jest, posto je doticni gospodin rastavio cijeli skuter i radio po elektro instalacijama, sto je jako dobro dokmentirano i na ovom forumu, sa detaljima i fotografijama... U biti, upitno je da li uopce on vise ima pravo na jamstvo, posto je vozilo preinaceno gotovo od ssamog pocetka.
Mogli smo mrtvi hladni oglusiti se na sve ovo, i nikom nista, natezati se u stilu "nemas garanciju jer si radio to i to...", ali nismo, na svaku njegovu stvar smo reagirali kako treba, serviser ima tremu cim vidi doticnog gospodina, koji poskakuje oko njega i prijeti.
Pun mi je kufer vise apriori osudjivanja trgovaca, znam koliko se trudimo i posteno radimo svoj posao, i onda se pametnjakovic poput tebe nadje soliti pamet.