Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: magnetix popust  (Posjeta: 7543 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Antares

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Runner SP
magnetix popust
« : 10 Studeni, 2009, 13:05:32 »
Evo bio sam jučer u magnetixu u vlaškoj. Konkretno mene su zanimale jakne. Snižene su 50%, dakle s nekih 1800 na 900. Jedna crna mi se sviđala, al nažalost L mi je premala (inače nosim L i još sam smršavio al ipak mi premala :S).
uhl. kome treba oprema nek si ode pogledat jer su cijene stvarno ok.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: magnetix popust
« Odgovori #1 : 10 Studeni, 2009, 13:12:10 »
kakva je to jakna koju si gledao? Materijal, za kakvo vrijeme?

Offline Antares

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 10 Studeni, 2009, 13:36:58 »
Ja sam gledao zimsku crnu, goretex, firma Nitro. Nije duži model već onako do guzice.
Još ima "šarenih" nitro i neka MBW firma. Kraće i duže.

Žao mi je jedino što nema baš izbora kožnih. Bile su 2 MBW, ali mi se ne sviđaju.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 10 Studeni, 2009, 16:00:51 »
Pogledaj ponudu koju ima Beta Moto, ja sam trazio jaknu za hladnije dane i tamo je nasao na preporuku Roberta. Jer razmatrao sam i ponude ostalih trgovina, ali kada sam vidio sto nude uz "velike popuste", osjecao sam se kao kokos koju bi rado ocerupali do zadnjeg pera.

ovu sam uzeo: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=38  

i slika nije bas vjerodostojna, u stvarnosti je malo tamnija i ovaj logo niej saren, nego bijele boje ... to ti je malo duzi tip jakne, nista predugo, odlicna zastita od vjetra na svakom mjestu, isprobao sam i na kisi i nigdje nisam osjetio da propusta, ima protektore na laktovima i ramenima te za kraljeznicu ako se ne varam, topla podstava koja je fkt topla. I kada imas tu jaknu, tek onda osjecas koje su ostale slabe tocke na tijelu za koje treba bolja oprema (rukavice, grijaci koljena, hlace, podkapa)...

prije te jakne sam bio zainteresiran za ovu: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=38

ali ta nije bas za zimu...
« Zadnja izmjena: 10 Studeni, 2009, 16:03:56 SlowRider »

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #4 : 10 Studeni, 2009, 16:24:43 »
Evo bio sam jučer u magnetixu u vlaškoj. Konkretno mene su zanimale jakne. Snižene su 50%, dakle s nekih 1800 na 900. Jedna crna mi se sviđala, al nažalost L mi je premala (inače nosim L i još sam smršavio al ipak mi premala :S).
uhl. kome treba oprema nek si ode pogledat jer su cijene stvarno ok.

da nije uvex a ne magnetix
Piaggio X9 250  Black Box

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 10 Studeni, 2009, 16:28:31 »
da nije uvex a ne magnetix

magnetix ima jos jednu trgovinu u Vlaskoj 62

http://www.magnetix.hr/Kontakt.aspx

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #6 : 10 Studeni, 2009, 22:52:43 »
to mora biti friško friško.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 11 Studeni, 2009, 10:43:46 »
kaj su dobre ove nitro kacige?

Offline Antares

• forumski skuteraš
« Odgovori #8 : 11 Studeni, 2009, 14:18:26 »
Bio sam i u trakošćanskoj. Tamo sam našao 3 jakne koje mi se sviđaju i sve 3 imaju moj broj, al izgleda da ću ipak u prag za advent tako da ništa od jakne, nemam love za oboje. Morat ću običnu zimsku furat još uvijek.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #9 : 11 Studeni, 2009, 21:42:14 »
Kupio sam danas u Magnetixu "RS Taichi 2Way" jaknu snizenu sa 2200 na 1100kn.
To su zapravo 2 jakne u jednoj jer se skidanjem vanjskog dijela dobije mesh prozracna jakna sa protektorima. Idealno za temperature preko 25C.

Kupio sam i Wintex PRO rukavice u Top Motu za 425kn

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 11 Studeni, 2009, 21:52:08 »
prije te jakne sam bio zainteresiran za ovu: http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=38

ali ta nije bas za zimu...

Isao sam danas tamo i probao moj broj. Nazalost, ne djeluje mi kvalitetno niti precizno skrojeno. A i koza je pregruba.
Ove MBW u Magnetixu su puno bolje, ali nije bilo mog broja za model koji mi se svidjao pa sam kupio ovu iz posta iznad ovog. I bolje, jer zapravo sam i trazio zastitu za velike vrucine obzirom da Touring jaknu za hladnije vrijeme vec imam.
« Zadnja izmjena: 11 Studeni, 2009, 21:54:13 3alfa3 »

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #11 : 11 Studeni, 2009, 21:58:07 »
e alfa, kako se zove ta tvoja jakna? TAJČI?????? a ja mislio ti se furaš na ac/dc i sličnoga :laughing1: :laughing1: :laughing1:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 11 Studeni, 2009, 21:59:24 »
e alfa, kako se zove ta tvoja jakna? TAJČI?????? a ja mislio ti se furaš na ac/dc i sličnoga :laughing1: :laughing1: :laughing1:

"Hajde da ludujemo ove noci..."  ;D

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 11 Studeni, 2009, 22:36:41 »

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 11 Studeni, 2009, 23:15:39 »

Ovisi koliko kostaju.
Ja sam je imao prije Nolan N84, a kostala je slicno. I Nolan mi je bolji u svakom pogledu.

Offline Antares

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 12 Studeni, 2009, 12:08:31 »
Jesi bio u vlaškoj il tam kod doma sportova? Kod doma sportova je veći izbor jakni i brojeva.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 12 Studeni, 2009, 12:25:00 »
Jesi bio u vlaškoj il tam kod doma sportova? Kod doma sportova je veći izbor jakni i brojeva.

Bio sam u oba ducana

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 12 Studeni, 2009, 16:07:11 »
UPDATE:

Kako sam jaknu kupovao za ljeto, nisam racunao da cu ispod nje imati samo majcu kratkih rukava, a ne svu odjecu koju sam imao u ducanu kada sam je isprobavao pa kad sam je probao doma samo sa majcom ispod nje, skuzio sam da mi je prevelika. Bila je broj 3XL.
Otisao sam danas u ducan i pitao da li mogu zamijeniti na sto mi je receno da nema manjeg broja, ali je telefonskom provjerom u drugom ducanu potvrdjeno da ima slicna jakna u ponudi, ali 250 kuna skuplja (puna cijena 2700, a na popustu 1350). Otisao sam tamo i zamijenio uz nadoplatu.
Moram priznati da je ovo dosta "ozbiljnija" jakna i lakse se modificira u mesh za po ljeti, a i u ledjima ima kornjacu. Dobio sam s njom i malu torbicu sa kisnom jaknom iako je ova jakna vodonepropusna. Velicina joj je XL.

Sve pohvale Magnetixu na nacin kako posluju i koliko paznje i vremena posvecuju kupcu, a i kod reklamacije imaju osmjeh na licu - perfektno.

Evo i jakne:
« Zadnja izmjena: 12 Studeni, 2009, 16:13:37 3alfa3 »

Offline Antares

• forumski skuteraš
« Odgovori #18 : 12 Studeni, 2009, 22:57:06 »
Sve pohvale Magnetixu na nacin kako posluju i koliko paznje i vremena posvecuju kupcu, a i kod reklamacije imaju osmjeh na licu - perfektno.

Istina. Ovo ne samo da me oduševilo s obzirom na ostale moto trgovine već na općenito druge trgovine. Posebno se to odnosi na gospođu koja radi u dućanu kod doma sportova.

Offline Homer

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Burgman 650
  • Moja Kaciga: Nitro
« Odgovori #19 : 06 Ožujak, 2010, 17:36:47 »
mali podsjetnik: akcija traje do 15.03. !

bili danas tamo, kupili dvije Nitro kacige. prezadovoljni kupovinom i uslugom, opreme ima još puno  :)