c/p mog komentara
koja utrka brale
jedan je bija jednom nogom dva metrom ispod zemlje, a drugi je sada u sedmom nebu od sreče zbog pobjede!
Prije svega najbitnije jest da je sve OK s Kubicom jer onakav udarac preživjet , jer ono je izgledalo stravično, a tek onaj kadar kada se zaustavi i kada se nije micao, jebate, trnci ne da su me prošli nego su me tresli Sad
Hamilton je danas definitivno zaslužija pobjedu jer je bija vjerovatno jedini čovjek koji nije napravio niti jednu grešku. Ali stvarno mu svaka čast na pobjedi, ono, stvarno je zaslužija da dobije i drago mi je zbog toga. Iako, i onako prepun samopouzdanja, sada ga ima još više, bojin se da to neče bit dobro po druge vozače Laughing Ali svaka čast na pobjedi, definitivmo zaslužena, iako sam očekivao po koju suzu s obzirom na to koliki je emotivac ali ludilo, stvarno svaka mu čast
Heidefeld je također vozio odlično, možda je trebao pokušat baren napast Hamiltona jer je imao 5 puti priliku za to, ali neka i ovako mu je ludilo utrka.
Wurz je uzeja zadnje mjesto na podiju, ne mogu reči da je nešto previše zasluženo, ali splet okolnosti mu je donija takvu situaciju i on ju je na najbolji moguči način iskoristija, zasluženo, isto kao i hekki.
Kimi je danas bija jako loš, alonso iako je imao mali miljun grešaka cilo vrime mu je bija u repu, a jednom ga je i obišao, jako bijedna predstava..
ali zato Sato sgsdg
Ja san uvik govorija da je on Bog na stazi, VOZAČ UTRKA a ne pilot koji j etu da odvozi i ide dalje, uistinu je kralj, triba mu sada ustupit misto u BMW-u, zaslužija je. Stvarno mu svaka čast, jer osim šta je osvojija danas pun *urac bodova (za njega i njegov tim), to mu je druga utrka u sezoni na kojoj je među osvajačima bodova i samo je još jednom pokazao kako je zapravo strašan vozač, svaka mu dala Wink
stvarno ono, još jednom ti se klanjam kralju sgsdg
Alonso...
Danas je napravija miljun grešaka, ali ja nisan ove sezone najviše ponosan na njega jer danas je u onom drugom stintu na pravim gumama dokazao tko je i što je icon_yes ... u prvom zavoju mu grešku opraštam, kasnije jest imao nepotrebnih grešaka, ali buduči da su sve bile na istom mistu vjerujem da ima dobar razlog... šteta onog boda šta je izgubija od Satoa, jer je "posramljen", posramljen pod navodnike jer ga je prestiga odličan VOZAČ koji je u tom trenutku ima bolji bolid...
a ono kada je davidsonu nikoga nije bilo u boxu a uša je s trečeg mista je sramota Mad , ali i presmješno, kako onako cili zbunjeni mehaničari dotrčavaju do boxa Mr. Green