Čok malo sale nikad dosta
A eto izgleda da da... Čokica
voli kardan
Ko je koliko i kad to ce mo zadrzati za sebe gospodin covik muci i drzi neke stvari za sebe forum nije misto na kojem bi ja o mom intimnom zivotu prica da li san ili nisan koliko kad di i takve stvari. Ovo sto se ja malo glupiran
to je druga stvar ali i iz glupiranja se moze izvuci da su neke tvrdnje takve i u mom privatnom zivotu...to znaju najbolje ljudi koji me poznaju i svakodnevno vidaju...
...kad gledas vi se u unutrasnjosti ne susrecete toliko sa slovakinjama, cehinjama, poljakinjama to je razlika u glavi nego kod nas bilo da gledas musku ili zensku populaciju. Razlika je izmedu nas iz Dalmacije i Slavonaca, Zagoraca a da ne govorin o njima... To su posebne zene bez doze srama, one dolaze organizirano kod nas u selo i po ciloj obali autobusima u Camp-ove ili apartmane... One se dodu da recen izjebati neke dodu sa muzon neke same njoj ni muz ne predstavlja problem to je neopisivo opet kazen vi iz unutrasnjosti to nemozete shvatiti i mislite da ja i ostali lazemo i seremo kvake ali ne to je specificno neopisivo jedinstveno.
Jedan primjer na skuter side zena isprid muza sa deckon odveze je vrati je za 2h ona nastavi piti dalje sa muzon i ekipon ko da se nista dogodilo nije...
A da je lipo otici malo u Prag iza Nove sa ekipon zajebancija i cirkuciranje...svaka ric bi bila suvisna
Otisli smo u offf topic