Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: teretana  (Posjeta: 12914 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: teretana
« Odgovori #20 : 18 Listopad, 2009, 13:36:14 »
tablete za debljanje? kak se zovu j#bote sve... ja se nemogu zdebljat da hocu... a jedem svakakvog g#vn#  :rock_:

Aj imene zanima :help:

Offline Fujita

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #21 : 18 Listopad, 2009, 13:54:37 »

cili pojam teretana je malo opsiran, sta je vama teretana ... dizanje utega? ... dizanjem utega bogami necete izgubit ni Z masti...
mast se gubi na cardio fitnessu pri dugotrajnom kontinuiranom aerobnom radu, ili trceci van fitness centra... di vec trcite...
uz pravilan rad sa dobrim planom i programom nikakvi dodatci vam ne trebaju jer je to za ljude koji treniraju 2-3 puta dnevno... a trening 3 puta tjedno je teska rekreacija

Nije točno. Dizanjem utega se itekako gube kalorije, druga je stvar što netko napravi 5-10 ponavljanja i napravi pauzu od 5 min
Mast nećeš izgubiti na kardio programu ako ne paziš na prehranu.jer ako govorimo o teretani tamo dolaze samo rekreativci koji nemogu trčati duže
od pola sata jačim tempom.
Osim toga dizanje utega je jako širok pojam,svi to povezuju odmah sa bodybuildingom.
U vezi dodataka - svakako uporan vježbać će imati bolje rezultate s njima nego bez njih. bio mu cilj mršavljenje ili debljanje.

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #22 : 18 Listopad, 2009, 15:56:55 »
Nije točno. Dizanjem utega se itekako gube kalorije, druga je stvar što netko napravi 5-10 ponavljanja i napravi pauzu od 5 min
Mast nećeš izgubiti na kardio programu ako ne paziš na prehranu.jer ako govorimo o teretani tamo dolaze samo rekreativci koji nemogu trčati duže
od pola sata jačim tempom.

Osim toga dizanje utega je jako širok pojam,svi to povezuju odmah sa bodybuildingom.
U vezi dodataka - svakako uporan vježbać će imati bolje rezultate s njima nego bez njih. bio mu cilj mršavljenje ili debljanje.

vidim da neznas o cemu pricas, pa se necu raspravlajt.. nakon ovog posta

ti nemas ocito pojma o funkcionalnim sposobnostima organizma ni rezimima rada...

nadji mi molim te dio di san ja napisa da pravilna prehrana nije vazna za gubitak masti?

dalje da te educiram kad se vec hvalis okolo

masti se nemogu trosit nikako osim aerobnim ekstenzivnim radom ... sta se utezima ne radi...
to sta neko dobije misicnu masu mast mu je i dalje u tijelu.. moze on bit neznam kako jak al ce ostat salast.

ti mi izgledas ka neko ko prodaje dodatke prehrani sa nacinom razmisljanja... ili radis u nekoj teretani bez odgovarajucih papira tj. zavrsene skole.

ja idem u teretanu, aktivni sam sportas i gubim mast na isti nacin kao i rekreativci...  e rode rode...
to ti je kad auto mehanicar oce bit zidar, a zidar kirurg...

ti bez laktat analajzera, pulsmetra, testiranja i plana te programiranja rada sa kontrolnim testiranjima uz pravilnu prehranu si sismis u tom o cemu pricas i ne zelim uopce slusat prazna lupetanja bez cinjenica koje potkrepljuje znanost i kineziološki kadar, tj. struka..

pozdrav
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 15:59:12 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Fujita

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #23 : 18 Listopad, 2009, 16:01:18 »
upravo krivo da ja tebe educiram, 5 serija čučnjeva sa svojom težinom trši više kalorija nego
45 trčanja na orbitreku ili bicikla (jedino ako je opterećanje 10+)
vidim da nisi upoznat sa treningom jer da jesi nebi pisao ovakve gluposti, slobodno dođi do mene
i odradimo jedan trening samo sa olimpijskom štangom(20 kg) bez dodatnih opterećenja jedno 50 min,
prnijenit ćeš 2 majce a 2 dana nećeš moći hodati i to je još početnički tempo

Offline renato-25

• forumski skejter
  • **
  • We Define Electro As A Way Of Life
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 18 Listopad, 2009, 16:23:15 »
Ovako na ovoj stranici imas sve i forum na kojem mozes nac sve od plana prehrane do nacina izvođenja pojedinih vjezbi
http://www.building-body.com/shop/department/proizvodi_za_mrsavljenje/

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #25 : 18 Listopad, 2009, 16:40:43 »
upravo krivo da ja tebe educiram, 5 serija čučnjeva sa svojom težinom trši više kalorija nego
vidim da nisi upoznat sa treningom jer da jesi nebi pisao ovakve gluposti, slobodno dođi do mene
i odradimo jedan trening samo sa olimpijskom štangom(20 kg) bez dodatnih opterećenja jedno 50 min,

???

on je jukić šta se tiče toga  :icon_tongue:
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #26 : 18 Listopad, 2009, 17:04:35 »
da glupo je to da dizanjem utega i to ne gubis kilograme kako je neko reko ...daleko od toga...ja kad sam iso prose god ponovo nakon nekog vremena, samo sam radio na spravama vjezbo i tako to ...nisam dizo prerjerano tegove nego radio grupe misica na ramenima ,prsima,noge ,i ruke ...i pored toga redovno sat vremena udaranje vrece ..sparinga sa nekim pola sata...obuces 2 dukserice i kapu ...itekako se izgubi kg takvim vjezbama...a trake za trcanje ,bicikla i toga nisam ni vidio ....naravno kuci jedes bez hljeba i samo deres bijelo meso i tako to tj dosta proteina i vitamina a malo uglljikohidrata....
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 17:09:16 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #27 : 18 Listopad, 2009, 17:12:03 »
e ovo sam cekao na ovom forumu...da se ja mali izjasnim.

Ja se bavim teretanom vec 2 godine, totalni sam naturalac (kemija iskljucena) i u te 2 godine sam dobio 25 kg, sad stojim na 100 i plan mi je do 5 mjeseca nekih 105-107 kg... treniram dosta, ali jedem dosta i pravilno sto je jako bitno. Smatram da sam relativno uspjesan, jer sa 19 god, 100 kg definicije sa plocicama i cca 130 kg na benchu je po meni neki uspijeh..
Dosta sam imformiran sta se toga tice, imam znanja i o prehreni i o kemiji, mogu nabavit sta god pozelim bilo kemije ili nezam sta...
e sad problem je u tome sto je teretana jako tezak i SKUP sport, da se nisam ukljucio u ovo vec bi vjer kupio i auto i neznam sta (razlog moje prodaje masine 209 je bilo sto mi je trebalo para za hranu, student sam i starci mi ne pokrivaju previse te troskove, znaci radim 2-3 mjeseca ljeti i to mi je za cijelu zimu ugl..)

ovako sta se tice kemije mozes se ti pucat sa cim god oces ako ti nemas pravilnu prehranu sa puno unosa proteina dnevno to je tebi decko džaba!!! minimalni dnevni unos je preko 200g proteina a to ti je usporedno receno 1kg mesa dnevno, a to je jako puno...i financijski i kolicinski.
sta se tice skidanja masti mena nista bez prehrane, neznam ako je netko upucen ali natjecatelji primjerice prije natjecanja po 2 tj ne unose ni 10 gr ugljikohidrata dnevno, jedu smo cistu ribu, ali i mrsave...nece nitko smrsavit ako ne izbaci cipseve, kruh, pastu rizu itd..

a goki ovo sto ti prodajes nije pravi test...prava kura sa testosteronom je cca 250e+500e za hranu+250 e ostale stvari znaci min min 1000e.

ugl mast se gubi kardio treningom+ PREHRANA!

npr meni frend je dok je bio na masi i na kuri izdefinirao tijelo do besvjesti, a kako? jeo se samo cisto meso, bez unosa ugljikohidrata, povecala mu se misicna masa, a salo se otopilo...ali jbg to je puno para i jos vise volje.svi misle da su bilderi do cilje dosli samo tako, to je jako puno odricanja...i znoja.

ugl najbolje cete se informirat na http://forum.teretana.net/index.php

evo ja sad bas cekam frenda idem do metroa uzet si piletine 30 kg filea za cca mjesec dana  ;D, skup sport..
« Zadnja izmjena: 18 Listopad, 2009, 17:16:47 marko209vx »
4t

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #28 : 18 Listopad, 2009, 17:28:07 »
pravilno sto je jako bitno. Smatram da sam relativno uspjesan, jer sa 19 god, 100 kg definicije sa plocicama i cca 130 kg na benchu je po meni neki uspijeh..

ovo je interesantno, uvijek svi govore o benchu, nitko o zgibovima... znam ja par ovih "bildera" koji nemogu više od 1 zgiba,a u benchu izguraju dosta kila. marko ovo se nije odnosilo na tebe.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #29 : 18 Listopad, 2009, 17:30:37 »
ja necu previse pricat o svim tim stvarima jer nisam previse upucen u to..kad sam se prestao bavit sportom krenuo sam u teretan cisto da odrzim neku kondiciju i da se ne pretvorim u salo..i imam tu jedan plus sto imam psa pa imam tjedno oko 15 km sto hoda sto trcanja i s tim se isto recimo drzim u nekoj kondiciji... :toothy11: ugl. ne pazim bas previse na prehranu tj. ne pazim uopce al sad bi to htio promjenit i dovest to malo u red al prvo se moram malo informirat jer kao sto rekoh nisam bas previse informiran o tome..i meni je u cilju recimo na svojih 191cm imat nekih 90-95kg i ne moram mi se vidit svaki misic ali da imam neku definiciju tjela a ne da sam na svakom cosku slalast..i mislim da opet u tom cilju imam plus sto sam se bavio sportom i sto mi tjelo recimo nije full nedefinirano..

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #30 : 18 Listopad, 2009, 17:44:58 »
LOL ja sve to citam i ne mogu vjerovat kako se vi nabacate s tim kilazama, ja se godinama ne mogu preko 65kg udebljat haha, a sto je najjace nisam bolestan, jedem ko svinja, visok sam ko goki i nikako ne mogu dobit na masi, jbg. ja sam ljubomoran na vas  :)

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #31 : 18 Listopad, 2009, 17:52:34 »
191 i 65 kg??

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #32 : 18 Listopad, 2009, 17:53:20 »
haha ja sam 181 i 80 kg :)  :toothy12: :toothy12:  jbt daj pojhedi nesto :)
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 18 Listopad, 2009, 18:07:34 »
191 i 65 kg??

da, mozda cm manje, haha, kaze mi doktorica daj jedi covjece, a ja ono gotovo da ne puknem od hrane, al dobro dio porodice ima takav metabolizam pa mi je urodjeno  :)

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #34 : 18 Listopad, 2009, 18:10:07 »
ajde bar ti skuter ide brze nego sto bi isao samnom  :laughing7:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #35 : 18 Listopad, 2009, 18:12:40 »
LOL ja sve to citam i ne mogu vjerovat kako se vi nabacate s tim kilazama, ja se godinama ne mogu preko 65kg udebljat haha, a sto je najjace nisam bolestan, jedem ko svinja, visok sam ko goki i nikako ne mogu dobit na masi, jbg. ja sam ljubomoran na vas  :)

Ja imam 182cm i 72kg, mislim da za moju visinu treba bar jo 5-6kg, nikako ih dobit... Ljetos mi je tezina pala ispod 70, a sad ce zima pa mislim da je dobro vrjeme danabijem koji kg, samo neka netko rece sto treba jesti, sto ne...

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #36 : 18 Listopad, 2009, 18:14:46 »

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #37 : 18 Listopad, 2009, 18:23:22 »

dobro jesi ti svjestan sta govoris.. sam sebi usta uskacem jer san reka da necu pisat nista al ovakve nebuloze i dezinformacije nisan nigdi cua..

momce jesi upoznat s mehanizmom energetske regulacije?

dakle misici koriste adenozin trifosfat(koji cijepanjem daje energiju) kao gorivo... toga u misicima ima pohranjeno za 3 sekunde rada...
dalje prelazimo na fosfagenski sustav koji radi jedno 10-20 sekundi...
nakon toga idemo na sustav glikogen - mlijecna kiselina pri kojoj tijelo moze raditi 2 minute a da ne spusta intenzitet zbog narusavanja ravnoteze uzrokovano povecanjem kiselosti u organizmu...
preko toga energiju dobijamo iz AEROBNOG SUSTAVA i iskljucivo iz AEROBNOG SUSTAVA!!!!!! .....

sveopce je poznato i najvaznije ZNANSTVENO DOKAZANO DA SE MAST GUBI SAMO AEROBNIM TRENINGOM!!!!!!! i to ekstenzivnim ... ne intenzivnim.. 
(i to kod monostrukturalnih ciklickih aktivnosti, kod polistrukturalnih jedino aerobik funkciolnanog usmjerenja kod kojeg je tesko dozirat opterecenje.. postoje jos neke stvari al pre opsirno da tebi pisem.. a i ne zelim ti prenosit svoje znanje da drugima prodajes price a nemas pojma.)

........ako se ista razumis znas o cemu pricam... a naglasavam i tvrdim da se ne razumis.

Naravno znanstveno je dokazano da organizam 2 sata NAKON ekstenzivnog aerobnog treninga pojacano trosi mast i da se u tom periodu nista nesmi unosit u organizam.
Doda bi jos sta mi je veliki minus sta sam ranije zaboravia napisat... uz ekstenzivne aerobne treninge potrebno je razvijati i repetitivnu snagu u istom ciklusu treninga jer je ona najbolja za hipertrofiju misica.
Proces se ne odvija preko noci i zahtjeva disciplinu vjezbaca.

potrosnja kalorija nije bitna i ti se bavis faktorom koji nije moguce precizno odrediti i koji je individualan.

ti meni tvrdis da ja sa svojom tezinom mogu radit cucnjeve 30 minuta bez stajanja ??? apsurd!!!

prijatelju molia bi te da ne pises gluposti jer ovo neko ko procita moze uzet zdravo za gotovo... to sta ti pises je zlocin za ljudsko tijelo... a i uzimas posal strucnjacima s podrucja kineziologije koji nesto znaju.

dalje da odgovorim ostatku, trening dobijanja kila i gubljenja masti ne idu skupa i to su 2 skroz razlicite stvari...
i treninzi su toliko razliciti ko da usporedjujete 2t motor i 4t motor...

neznan bil ise smija ili bi plaka al na ovakve izjave ljudi mi se dize kosa, studenti kineziologije s prve godine mogu pobit sve tvoje argumente... toliko o tvom znanju.. ne zelim se kurcit al niko od vas nebi isa na operaciju lica kod zidara, nego u kirurga... ti si u ovom slucaju zidar... 

da glupo je to da dizanjem utega i to ne gubis kilograme kako je neko reko ...daleko od toga...ja kad sam iso prose god ponovo nakon nekog vremena, samo sam radio na spravama vjezbo i tako to ...nisam dizo prerjerano tegove nego radio grupe misica na ramenima ,prsima,noge ,i ruke ...i pored toga redovno sat vremena udaranje vrece ..sparinga sa nekim pola sata...obuces 2 dukserice i kapu ...itekako se izgubi kg takvim vjezbama...a trake za trcanje ,bicikla i toga nisam ni vidio ....naravno kuci jedes bez hljeba i samo deres bijelo meso i tako to tj dosta proteina i vitamina a malo uglljikohidrata....

s udaranjem vrice sat vrimena pokrenia si aerobni metabolizam i trosis masti, ali oblacenjem hrpe robe i folija preko sebe ne postizes nista jer izbacujes vodu iz sebe koju vratis cim se napijes :).
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 18 Listopad, 2009, 18:24:18 »
ajde bar ti skuter ide brze nego sto bi isao samnom  :laughing7:

Da, sada svi znaju zasto moj ide malo bolje  :toothy12:

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #39 : 18 Listopad, 2009, 20:01:46 »
evo kolega Nikon vam je malo bolje pojasnio, vidi se da je decko upucen i da zna nesto...

@vx ja sam samo hipotetski rekao za bench, radim ja sve skupine samo sto se ljudi najcesce tako izrazavaju...mogu ja i 30 zgibova  :)
4t