Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oprez Osiječani,BLOKADE!  (Posjeta: 8991 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mario_ccc

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • Recesion must go on...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Još malo Osijek
  • Moj Skuter: roxa
  • MojSetup: tuna
  • MojSpuh: u dva dijela
Oprez Osiječani,BLOKADE!
« : 10 Listopad, 2009, 00:15:30 »
Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.Gledam koji k**ra* :icon_scratch: kad on meni vozačku i prometnu,ja mu dam a on meni prati me.Jedan naprijed jedan iza a ja u sredini na izvanredni tehnički oni lijepo rotirke kroz jednosmjernu i ja ih pratim tam me pederi jebu i kaznu lupe 700kn i tehnički 103 kn i uzmu mi tablicu.Popizdio sam al šprdo se sliko s mobom i tak.Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu,ja lijen nije mi se dalo to sklapat.hehe.Neću platit kaznu i više nikad vozit 50-etku nek si prcaju mamu.Ovo je nehumano tak nekog ponižavat i preseravat se,a to im je kao samo posao.strašni su i nasrali su se prosera da mi se neda ni pisat.Trebamo i mi kao klub podnjest ustavnu tužbu protiv ograničavanja brzine vidim da je to sad popularno  :laughing7:  Zato pazite se i rokajte blokade! Ja ni prvi ni zadnji a ostalima sretno.heh
Forza Fiume pali gume....

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Oprez Osiječani,BLOKADE!
« Odgovori #1 : 10 Listopad, 2009, 00:25:47 »
Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu

Trebo si im reci da ako vec trebaju el. blokadu nek se obrate Slowu, a ne da otimaju po cesti...
Mislim da bi im rado prodao koju  ;D

Offline Mario_ccc

• forumski pješak
  • *
  • Recesion must go on...
  • Mjesto: Još malo Osijek
  • Moj Skuter: roxa
  • MojSetup: tuna
  • MojSpuh: u dva dijela
« Odgovori #2 : 10 Listopad, 2009, 00:33:18 »
Trebo si im reci da ako vec trebaju el. blokadu nek se obrate Slowu, a ne da otimaju po cesti...
Mislim da bi im rado prodao koju  ;D

:toothy10:  jbg zaboravio.hehe.Al tolko su sretni bili da sam i ja moro umirat od smijeha,j#bote baš su neki stoke a čude se neredima..jedva čekam dobru tekmu.,hh.sad kad se plasiramo na svjetsko ufff bit će ludilo.j#bo muriju.haha
Forza Fiume pali gume....

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #3 : 10 Listopad, 2009, 07:17:31 »
žandarmerija.  :angry9:
a šta sam ja pričao kako je u brodu? to je ovdje normalna pojava, a vidim postat će i po ostalim gradovima.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #4 : 10 Listopad, 2009, 10:38:12 »
Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.

Tako je i mene neki dan zaustavio, došao je do mene u koloni automobila (u centru grada) sa beverlyem i rekao da stanem sa strane a okolo milijun ljudi i sve gledaju... hebote ponašaju se prema nama kao da smo kriminalci :angry7:

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #5 : 10 Listopad, 2009, 13:08:43 »
pa kad nikog drugog nemogu uhvatit pa se bahate na skuterima, to je već tako zadnjih 2-3 godine i moš ga jebat
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #6 : 10 Listopad, 2009, 13:22:12 »
bit ce toga sve vise, g#vn# pandurska

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #7 : 10 Listopad, 2009, 23:11:14 »
Tako je i mene neki dan zaustavio, došao je do mene u koloni automobila (u centru grada) sa beverlyem i rekao da stanem sa strane a okolo milijun ljudi i sve gledaju... hebote ponašaju se prema nama kao da smo kriminalci :angry7:
to je vjerovatno bilo nekidan jer taj s beverlyem se ne voza često..uglavnom ja sam ga isto vidio, iza mene laser dreči i sa četvrtinom gasa sam prošao pored i gledao je duuugo zamnom  :hmh:
jebe me ona jakna stunt zelene boje, dosta je uočljiva, dok skuter sam po sebi i nije, mat crni s maslinasto zelenim grebenom nije neka uočljiva kombinacija...al jakna zato  :toothy3:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #8 : 14 Listopad, 2009, 04:29:40 »
pa kad nikog drugog nemogu uhvatit pa se bahate na skuterima, to je već tako zadnjih 2-3 godine i moš ga jebat

u pravu si.
meni je jedan žandar čak to i priznao da mora netko platiti kazne za one na litrama što elegantno samo produže pokraj njih.  :angry9:
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 14 Listopad, 2009, 20:36:35 »
to je vjerovatno bilo nekidan jer taj s beverlyem se ne voza često..uglavnom ja sam ga isto vidio, iza mene laser dreči i sa četvrtinom gasa sam prošao pored i gledao je duuugo zamnom  :hmh:
jebe me ona jakna stunt zelene boje, dosta je uočljiva, dok skuter sam po sebi i nije, mat crni s maslinasto zelenim grebenom nije neka uočljiva kombinacija...al jakna zato  :toothy3:

A mene je vjerojato zbog buke i zaustavio (shot i gljiva) :laughing7:
Primjetio sam da je malo čudno gledao skuter a još čudnije mi je da nije ništa komentirao  :dontknow:
« Zadnja izmjena: 14 Listopad, 2009, 20:39:32 dino gp1 »

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #10 : 14 Listopad, 2009, 23:18:34 »
ne znas sa kojim gustom bi im rekao RASKOPAVAJTE SKUTER... da imam SRku, sakrio bi uredjaj iza piksni od selena   :toothy12:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #11 : 14 Listopad, 2009, 23:38:33 »
Blokada je toliko mala, mozes je stavit u instalaciju i riješit sa termobužirom, može se slikat. Ostaje još samo tipka, al ak imaš na daljinski  :toothy9:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
« Odgovori #12 : 14 Listopad, 2009, 23:40:50 »
A mene je vjerojato zbog buke i zaustavio (shot i gljiva) :laughing7:
Primjetio sam da je malo čudno gledao skuter a još čudnije mi je da nije ništa komentirao  :dontknow:
tebe sam ja i vidio i čuo nekidan ako je gp1 malossi replica kod tebe...kompa moj i ja bi te zaustavio  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #13 : 14 Listopad, 2009, 23:41:11 »
ne znas sa kojim gustom bi im rekao RASKOPAVAJTE SKUTER... da imam SRku, sakrio bi uredjaj iza piksni od selena   :toothy12:

:toothy12:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 15 Listopad, 2009, 15:00:34 »
tebe sam ja i vidio i čuo nekidan ako je gp1 malossi replica kod tebe...kompa moj i ja bi te zaustavio  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Nije malossi replica... moj je zeleno-crni...

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
« Odgovori #15 : 18 Listopad, 2009, 01:16:02 »
još gore, taj se isto čuje jako  :toothy3:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 18 Listopad, 2009, 12:55:49 »
još gore, taj se isto čuje jako  :toothy3:

:icon_biggrin:

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #17 : 31 Prosinac, 2009, 00:46:43 »
Baš mi idu na k**ra* g#vn# pandurska i cijela ova usrana država. Svaki dan se netko skuri na jedinici, izlijeću po noći sa autima kao da je snježna kraljica, a oni ganjaju naokolo mopede  :BangHead:
Umjesto da potiču vožnju na skuterima pogotovo u velikim gradovima (manji promet, manje čepova, zagađenje manje, manje nesreća...) oni rade suprotno j****ti ovu državu.  :sad3:

Za manje gradove je skuter od 50ccm ok, pogotovo za po centru se prdekat, ali za ove veće ZG, Split, Ri ili Osijek nema ga smisla vozit sa blokadom ama baš nikakvog a bez blokade joše je gore jer si laka lovina jer su brzine konstantno preko 50 pa ga moš jebat  :BangHead:
Trebali bi svi daljinsku blokadu pa nek se jebu oni i tehnički  :icon_thumright:

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #18 : 31 Prosinac, 2009, 13:48:23 »
Baš mi idu na k**ra* g#vn# pandurska i cijela ova usrana država. Svaki dan se netko skuri na jedinici, izlijeću po noći sa autima kao da je snježna kraljica, a oni ganjaju naokolo mopede  :BangHead:
Umjesto da potiču vožnju na skuterima pogotovo u velikim gradovima (manji promet, manje čepova, zagađenje manje, manje nesreća...) oni rade suprotno j****ti ovu državu:sad3:

Za manje gradove je skuter od 50ccm ok, pogotovo za po centru se prdekat, ali za ove veće ZG, Split, Ri ili Osijek nema ga smisla vozit sa blokadom ama baš nikakvog a bez blokade joše je gore jer si laka lovina jer su brzine konstantno preko 50 pa ga moš jebat  :BangHead:
Trebali bi svi daljinsku blokadu pa nek se jebu oni i tehnički  :icon_thumright:

Pa da, drzava dobi vise para od auta nego motora, nisu lopovi toliko glupi..

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #19 : 31 Prosinac, 2009, 14:11:22 »
Danas se ja vozim Strossmayerovom u Osijeku a pored mene doleti pandur i viče zaustavi se,ja se okrenem ono j#bote još dvojica sa motorima iza mene.Gledam koji k**ra* :icon_scratch: kad on meni vozačku i prometnu,ja mu dam a on meni prati me.Jedan naprijed jedan iza a ja u sredini na izvanredni tehnički oni lijepo rotirke kroz jednosmjernu i ja ih pratim tam me pederi jebu i kaznu lupe 700kn i tehnički 103 kn i uzmu mi tablicu.Popizdio sam al šprdo se sliko s mobom i tak.Još mi se prijete da če mi kao raskopat motor ak imam el.blokadu,ja lijen nije mi se dalo to sklapat.hehe.Neću platit kaznu i više nikad vozit 50-etku nek si prcaju mamu.Ovo je nehumano tak nekog ponižavat i preseravat se,a to im je kao samo posao.strašni su i nasrali su se prosera da mi se neda ni pisat.Trebamo i mi kao klub podnjest ustavnu tužbu protiv ograničavanja brzine vidim da je to sad popularno  :laughing7:  Zato pazite se i rokajte blokade! Ja ni prvi ni zadnji a ostalima sretno.heh

ajme što si ti doživio, pa to je u zg normalno.

drugo nemaju ti pravo raskapati motor. najbolje ti je kad te čope da se voziš sa 50ccm  80km/h nekemijati previše več ostaviti da ti skinu table daju uplatnicu a ti sa skuto odeš u drugu stanicu za tehnički sa uključenom blokadom.
i tražiš papir za povrat tablica.

drugo ovi novi klinci su debelo potkovani tako da se nemožeš izvlačiti.
stariji policajci se sa tobom neče zezati.

ako su akcije onda si u banani.
Piaggio X9 250  Black Box