BRIJEM DA BI TE ČLANSKE ISKAZNICE TREBALE BITI DODJELJENE ZNAČI SVIMA KOJI SU ZAINTERESIRANI ZA ČLANSTVO DA SE SKUPI ŠTO VIŠE ČLANOVA NE DA SE MORA SAD IZMIŠLJAVATI 500 POSTOVA S OBZIROM DA IMA VEĆ JAKO PUNO TEMA I PODTEMA I NA KRAJU TREBA IZMIŠLJATI KOJE KAKVE TEME ZA ISKAZNICU ZNAČI KADA SE UČLANJUJEM U VIDEOTEKU NETREBAM PRVO POSUDITI 500 FILMOVA DA BI DOBIO ISKAZNICU A UOSTALOM I SAMU IZRADU ISKAZNICE SAMI PLAČAMO
I NAKRAJU DA NE ZABORAVIM LAKO JE VAMA SAD POSTAVITI ZA ISKAZNICU=500 POSTOVA KAD STE VI VEČ TU ČLANOVI KO ZNA OTKAD I IMATE DALEKO VIŠE OD TIH 500 POSTOVA PA AUTOMATSKI DOBIJEŠ ISKAZNICU LAKO JE TAKO.
TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE PA SAD DA VIDIM VAŠE....
ovako svaka čast na amblemu ali velika slova nisu dozvoljena.
kod učlanjenja u videoteku plačaš članarinu tu ti je umjesto članarine 500 postova.
trenutnu iskaznicu ja radim i misliš da je plastificirana iskaznica stvarno košta 10kn jer toliko ti je poštarina. čekaj sad kad krene klub vidjet češ koliko dođe izrada plastične iskaznice u stilu osobne iskaznice.
ja sam na forumu od početka i imam koliko imam postova te stoga potrudi se da zaradiš iskaznicu a to češ sa 500 postova u kvalitetnom izdanju a ne kvantitativnom.
krenuo si jako dobro izradom amblema.
samo ovako nastavi kvalitetno jer ovajovdje tvoj post je samo u igri kvantiteta dakle izlazi iz okvira kvalitete.