evo malo da se nadovežem na to u vezi članske iskaznice...
moje mišljenje je da bi svaki član trebao moći dobiti iskaznicu, bez obzira na broj postova, jer ako se ugledamo na puno veće "organizacije" tipa sportski klubovi itd, vidimo da praktički po rođenju može se postati član i dobiti člansku iskaznicu...
e sada ono najvažnije...
1) mislim da ta članska iskaznica treba biti i nešto više, recimo da se svim članovima bez iskaznice onemogući trgovina na forumu (što bi vjerujem uvelike smanjilo broj prevara, kojih je iz dana u dan sve više)...
2) zahtjev za dobivanje članske iskaznice bi bila skenirana osobna iskaznica s obje strane, kućni tel. broj i broj mobitela, potvrda o uplati (članak 3)
3) cijena,,, cijena neka bude neka simbolična i kako se ekipa sa foruma složi, recimo moj prijedlog bi bio 20, 30 kn...
4) mislim da bi ta cijena bila dovoljna za izradu iskaznica, + da svatko tko postane član dobije i npr. 2 naljepnice tipa "moj skuter" ili nešto u tom stilu...
5) neka se da neki period do kad se može riješiti te uplate (20, 30 kn), kopije osobnih itd... moj prijedlog do 30.5.2010.
6) e sad za nove članove koji tek dolaze, da se ne opterećuje admine, moderatore ili ko već bude zadužen za izradu iskaznica, pa da ne mora svaki dan ići izrađivati iskaznice, znači izrada novih iskaznica neka bude svakih 6 ili više mjeseci, a tim novim članovima neka se omogući trgovina samo uz predodžbu osobne iskaznice...
eto ispravite ako nešto nije uredu ili ako netko ima bolju zamisao ili riješenje...