I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jaoooo ne daj njemu blizu skuta uvijek nešta sjbe
Citat: vjeko86 - 30 Ožujak, 2008, 22:05:38jaoooo ne daj njemu blizu skuta uvijek nešta sjbe skinio spuh i stavio zx.a gore i cini mi se da mu je proklizala matica ahahahah
to je igor.sb!!
vidi se taj "slavnonskobrođanski" nacin servisiranja hehehehe
ja sam reko da je LOS
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
jak mi majstor kad sjedi nasred dvorišta i "šarafa"
evo dokaz.....pogledajte kak Veselko drzi noge na srki....tak i na rally.u ...prava CAJKA!!!!@ igor.sb: jedini vrijedan tamo....svi ostali zuje , nitko da mi pomogne
ja te nisam udarao to je laki mlatio nogom jbg nisam znao da idemo sarafat pa bijelo obukao hehe hehehe, jos da smo nest pojeli i popili koliko smo tamo bili i da onaj pistolj heheheh AMERICAN MUSCLE heheheheheajde barem si malo relija provozao
Citat: vpucko - 30 Ožujak, 2008, 23:59:55ja te nisam udarao to je laki mlatio nogom jbg nisam znao da idemo sarafat pa bijelo obukao hehe hehehe, jos da smo nest pojeli i popili koliko smo tamo bili i da onaj pistolj heheheh AMERICAN MUSCLE heheheheheajde barem si malo relija provozao mislim da me dalibor udarao, laki ne smije, a ovom i ovako vratim kad tad al nema sto je je j#bo onaj lakijev i pistolj i kompresor, american muscle poluga duzine 1m rullzsteta sto nisi snimao kako se rally dize na gas na mjestu, bruuuutalnooooooo