Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: mareda potrčko  (Posjeta: 1239 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline petarpan

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
mareda potrčko
« : 28 Rujan, 2009, 18:34:17 »
ste vidli ovo   www.maredagrupa.hr

naletio na netu, ima li tko kakvih iskustava?

zvuci zanimljivo

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
Odg: mareda potrčko
« Odgovori #1 : 30 Rujan, 2009, 01:25:32 »
zvuci zanimljiv, je kad se ima para na bacanje..

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 05 Listopad, 2009, 09:28:44 »

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #3 : 05 Listopad, 2009, 13:16:53 »
1. ja mislim da ti imas nekakve veze sa njima i sad ih reklamiras...al dobro nije bitno...
2. lol, pa j#bote stvarno moras bit ljencina da si sam nemozes ic platit racune, ic po spezu ili radit druga sranja, e kunem se da ako prosire biznis do mene, zvat cu ih da mi guzicu ociste, hahaha za 35 kuna mislim da si mogu priustit, neznam kome je to stvarno tolko potrebno, u 24 sata su napisali da ti donose i hranu ako ne stignes napravit rucak, lol pa nazoves neku pizzeriju ili fast i donesu ti klopu bez da ti naplate dostavu... ili ono sa forom da onoj su zeni trebale 2 torte, pa stvarno mora bit luda da si to nezna sama napravit, pa mislim nije valjda sama cuvala tolko djece da nije mogla ic do obliznje pekare kupit 2 torte... ili onaj sta je ostao bez benzina, lol sta nije imao niti jednog frenda da mu je benge mogao donesti, mislim i da moras po zg-u nekome nesto nositi imas gradski prijevoz, uzmes bus platis kartu (a koj put i ne) i dofuras nekome robu gdje mu treba i opet ispadne manje od 35 kuna... mislim da je taj potrcko dobra stvar u ekstremnim slucajevima kada se nesto ne mozes dogovorit ili stvarno nemas vremena ali za sve ostalo  sta nude ti je dovoljna VOLJA  :icon_thumright:

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #4 : 05 Listopad, 2009, 17:35:29 »
zvat cu ih da mi guzicu ociste, hahaha

za čišćenje kontam da će više naplatiti, mislim da je brisanje 35 kn  :toothy12:
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline vjeko86

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Aj si zamisli da sam brži...jesi?OK!
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: na klocnama
« Odgovori #5 : 05 Listopad, 2009, 17:44:41 »
pa šta je to čudno,to je sasvim ok,ljudi su se snašli i vjerujem da će imati posla,vani to još ima odavno i skroz je normalno,

da barem ima tako neka firma da mi dođe poštelati  :skuter:
MADE IN ITALY

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #6 : 05 Listopad, 2009, 17:46:26 »
ja znam firmu koja ti moze doc rastelat  :toothy12: