1. ja mislim da ti imas nekakve veze sa njima i sad ih reklamiras...al dobro nije bitno...
2. lol, pa j#bote stvarno moras bit ljencina da si sam nemozes ic platit racune, ic po spezu ili radit druga sranja, e kunem se da ako prosire biznis do mene, zvat cu ih da mi guzicu ociste, hahaha za 35 kuna mislim da si mogu priustit, neznam kome je to stvarno tolko potrebno, u 24 sata su napisali da ti donose i hranu ako ne stignes napravit rucak, lol pa nazoves neku pizzeriju ili fast i donesu ti klopu bez da ti naplate dostavu... ili ono sa forom da onoj su zeni trebale 2 torte, pa stvarno mora bit luda da si to nezna sama napravit, pa mislim nije valjda sama cuvala tolko djece da nije mogla ic do obliznje pekare kupit 2 torte... ili onaj sta je ostao bez benzina, lol sta nije imao niti jednog frenda da mu je benge mogao donesti, mislim i da moras po zg-u nekome nesto nositi imas gradski prijevoz, uzmes bus platis kartu (a koj put i ne) i dofuras nekome robu gdje mu treba i opet ispadne manje od 35 kuna... mislim da je taj potrcko dobra stvar u ekstremnim slucajevima kada se nesto ne mozes dogovorit ili stvarno nemas vremena ali za sve ostalo sta nude ti je dovoljna VOLJA