Razlika u hodu je vjerojatno par milimetara ako se nevaram 3-4mm,klipnjače su obično duple dužine svoga hoda cca ajmo reći.. šta i sam skuzis ak vidis da je duzina klipnjače od centra do centra 80mm.
Sta s time dobijes,prvo,dobiješ veću zapremninu u cilindru,obujam cilindra se računa po jednostavnoj formuli površina kruga puta visina 2R * pi * h (gdje je h visina,a u ovom slučaju dužina hoda).Gledano u stranu performansi to izgleda super i moze se izvuci vise snage iz vece zapremnine e sad po koju cijenu,na manjim okretajima mozes izvuci otprilike istu onu snagu kao na većim okretajima iz manje zapremnine šta isto možeš izračunat pomoću jednostavnih formula...dobiješ veću trajnost,a vjerojatno i bolji okretni moment šta je i logično.
U biti to sad zavisi sve od majstora kako će se složiti,ali dali je isplativo,po meni je ako cijena radilice nije prebijesna.I obavezno ispoliraj klipnjaču šta bolje možeš,time ćeš se rješiti vjerojatno 99% od onih 1% da će klipnjača negdje puknuti,ako me kuzis
Boljom povrsinskom obradom smanjujes efekte zareznih dijelovanja...itd... Tako da bi i stage6 po meni bila dobra ali samo uz jedan lijepi tretman poliranja