I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
JBT kad sam ju spojio na struju i pogledo u nju, skoro sam osljepio, još uvjek nekak čudno vidim
s razlogom se zove little star, jer se i grije brutalno, samo ne znam kak ću hlađenje rješit jer nema dio na koji mogu zaljepit pasivca ko na one iz čipoteke
to se i meni desilo...ali nakon dva dana ona tocka koja mi se pricinjavala je nestala ja sam ju zalemio za zicu i tako se zagrijala da se odlemila.......ne vidim nacin kako da ju spojim na nesto ako ce se nastavit tako grijat, ali ja brijem da sam spojio na prejaku struju pa se zato pregrijavala
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
al kolko mcd ste uzeli? ja sam uzeo onu najslabiju od 14 000 mcd... (mcd = milikandeli)
ja sam danas narucio 20 crvenih i 10 zutih treba mi za zadnje svjetlo e sada cemo vidjet za cijenu to oni sam tako posalju ili traze pare kad dode to
ma najjacu.....nek se vidi
pitam zato jer treba i fax dao sam od brata iz ureda sta tu treba doc i kada da se nadam hehe
dajte ljudi jel to stvarno tak?trebaju mi ledice...spajam ih na radio pa kada svira ledice blicaju kak ide bass
prvo ispunis narudbu, i kad kliknes tamo da narucis trazi te uername i password ili kliknes da se registriras....i kad se registriras onda ponovo narucis i upises password i to je to