Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 20:24:50tacno dig.sat pokazuje ,mjerio sam ....ovak za ta dva sarafica naso sam koja su eh mozel mi neko reci ovo ...kad ih zavrnem obadva do kraja ...koliko ih trebam odvrnut tj koja je normala znal neko ...ono zavrnem ih do kraja pa onda koliko krugova da odvrnem sarafcice?? ako neko zna neka kaze...nije ni rezervoar probusen i to sam pregledo....a iso sam na servis on samo govori uredu je to sve ,nista nije otislo i tako to i ja mu danas ebem mater onako u lice posteneski i izadjem...joj nakraju cu ga posut benzinom i zapalit onak da gori lijepo cijelu noc pred mojim ocima ...ak neko moze pomoc nek pomogne hehe steta da ga zapalim NIsi to trebao dirati, rekao sam ti samo da zamijenis svjecicu i operes filter zraka!!!Ovako, probaj onaj srednji vijak, veci, okrenuti za nekih 5 krugova a ovaj manji koji je blize usisu okreni za 4 kruga pa ces nam javiti kakve je boje svjecica...Uostalom ako si u ZG ja sam sutra na faxu pa se mozemo naci u gradu da ti to postelam za 5 minuta...
tacno dig.sat pokazuje ,mjerio sam ....ovak za ta dva sarafica naso sam koja su eh mozel mi neko reci ovo ...kad ih zavrnem obadva do kraja ...koliko ih trebam odvrnut tj koja je normala znal neko ...ono zavrnem ih do kraja pa onda koliko krugova da odvrnem sarafcice?? ako neko zna neka kaze...nije ni rezervoar probusen i to sam pregledo....a iso sam na servis on samo govori uredu je to sve ,nista nije otislo i tako to i ja mu danas ebem mater onako u lice posteneski i izadjem...joj nakraju cu ga posut benzinom i zapalit onak da gori lijepo cijelu noc pred mojim ocima ...ak neko moze pomoc nek pomogne hehe steta da ga zapalim
Citat: Mr J - 28 Svibanj, 2007, 20:41:42Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 20:24:50tacno dig.sat pokazuje ,mjerio sam ....ovak za ta dva sarafica naso sam koja su eh mozel mi neko reci ovo ...kad ih zavrnem obadva do kraja ...koliko ih trebam odvrnut tj koja je normala znal neko ...ono zavrnem ih do kraja pa onda koliko krugova da odvrnem sarafcice?? ako neko zna neka kaze...nije ni rezervoar probusen i to sam pregledo....a iso sam na servis on samo govori uredu je to sve ,nista nije otislo i tako to i ja mu danas ebem mater onako u lice posteneski i izadjem...joj nakraju cu ga posut benzinom i zapalit onak da gori lijepo cijelu noc pred mojim ocima ...ak neko moze pomoc nek pomogne hehe steta da ga zapalim NIsi to trebao dirati, rekao sam ti samo da zamijenis svjecicu i operes filter zraka!!!Ovako, probaj onaj srednji vijak, veci, okrenuti za nekih 5 krugova a ovaj manji koji je blize usisu okreni za 4 kruga pa ces nam javiti kakve je boje svjecica...Uostalom ako si u ZG ja sam sutra na faxu pa se mozemo naci u gradu da ti to postelam za 5 minuta...Treba prvo pogledati koja je glavna diza Jebes stelanje na pamet...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
i kako onda normalno nastimat karb ako je dizna 54 ?? mozel ko to da mi kaze ...??
Treba prvo pogledati koja je glavna diza Jebes stelanje na pamet...
Citat: Ceki21 - 28 Svibanj, 2007, 22:46:40Treba prvo pogledati koja je glavna diza Jebes stelanje na pamet...Ako je sve serijski kao sto i je onda nema potrebe dirati glavnu diznu...
Citat: Mr J - 29 Svibanj, 2007, 09:34:21Citat: Ceki21 - 28 Svibanj, 2007, 22:46:40Treba prvo pogledati koja je glavna diza Jebes stelanje na pamet...Ako je sve serijski kao sto i je onda nema potrebe dirati glavnu diznu... A cuj, motor je bio kod servisera, nikad se nezna
danas mi se isto desilo nesto cudno na semaforu stojim i sad zeleno se upalilo ja gas motor se samo poce gusit ,ono ne prima gas uspote ,ja pustim i opet gas on se samo zabruja i ugasi se ,i nakon jedno 4-5 pokusaja primio je gas kako treba i kreno !mozel mi neko reci da to nije do karba koji sam ja cacko malo pa nisam dobro nastimo ? ili ? hvala unaprijed
Ivanm.....da te pitam samo jos nesto kad ocistim onaj filter za zrak tj onu spuzvu ,jer je moram onda ono nasut u posudu malo benzina malo ulja i utopit ili je mogu onako suhu stavit posto si ti jedini online koliko vidim pa roke ti ces najprije odgovorit ..hvala
može se stavit suha a nova u dućanu često dolazi nauljena..tako bolje filtrira, navodno, ja sam ju stavio suhu, onda bolje prima gas..u ruku malo ulja za mješavinu, natopiš spužvu, ne jaako da curi iz nje..