Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Poluditi cu sad, nagovorili ste me, da imam sad novaca kupio bi vec sutra, ali morat ce jos cekati! :'(
Stisni guzcu i uzmi Yasuni R,vrijedi svake lipe
kolega se htio izraziti daj nekom guzicu za yasuni
ili stisni ili daj ... kako god okreneš Yasuni must have
bega,znaci isplati se uzeti?ja isto rzmisljam o nabavci ali nezz kolika ce razlika biti izmedu r i gianellia extra trebala bi biti velika
zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??
Nardo je midrace spuh i vrti u iberturi termogrupe tako da joj znatno smanji vjek trajanja...
nema narda za tgb mozda bi se dalo pripasati od minarellia,ali kao sto ti kaze luna 500rr koliko bi taj kit trajo meni treba za svaki dan setup
onda staviti stage6 pro replicu i islo bi jos bolje nego sa yasuni r...sigurno
istina ali to sve skupa ideeee... @drnda- krivo ssam napisao, htjeo sam mazda samurai al ispalo MURAI! hhh
ali svakako slika furaia sa piste na testiranju ti je u avataru inace za spuh, ako je za svaki dan, onda uzmi yasunija ili neki gianellli, nekih 8 i pol tisuca da vrti i super...ali da nije nardo i turpija
Mazda Furai, najjaci auto koji sam vidio ikada uopce i cuo kako ide i vrti...strava su ti wankel masine japanci rulesss al sta nie neka caka da pase sa Minarellia na tgb spuh uz neke preinake?? ono dole kod auspuha, flandje??
nekih 8 i pol tisuca da vrti i super...
zas si uopce kupio next a ne shot odma?