Sada je ispalo da zbog radilice cu morati mjenjati manji blok motora, jer se radi o speedfightu 2007. godiste koji ima elektricnu mjesalicu ulja, a ja sam nabavio sportsku radilicu za mehanicku.
Takoder posto je struja na ovom modelu sjebana ( ogranicen CDI bez mogucnosti stavljanja deblokiranog)
morao sam nabaviti i struju sa starijeg modela.
E sad ta struja se nemoze spojit na elektricnu mjesalicu ulja tako da cu ju morat iskljucit.
I sad moram sam mješati ulje s gorivom dakle pravit mješavinu, a pošto se radi o vrlo osjetljivoj termo grupi (stage6 racing)... moram bez greške to radit, a ja nemam pojma koliko ulja da stavljam na litru ili dvije goriva.
Dali tko zna koliko ulja da stavljam na svake 2 litre goriva? jer bi morao sada iz boce svaki puta ulivat gorivo i mjesati s uljem...
i btw, ulje ne prolazi kroz karburator i mjesa se s gorivom i zrakom i ide kroz usise jel tako?
jer ja imam jednu cjevcicu sto ide kroz usise i prolazi u blok motora, do sada sam mislio da tako motor dobiva ulje, kad gle sranja on ima nekakvu mješalicu za koju nisam ni znao.. lol