moj post je sasvim na mjestu, ti si nesto krivo razumio...kvantiteta = brojka ... kvaliteta meeta = ono kaj mi imamo...kvantitetu imate vi i to po meni i nije bitno tolko ako ti dodu svi nadrkani klinci od 15-16 godina koji samo sranja rade.
daj jbt kiki zapeo si za te klince...njima dolaze "klinci",ali njih se zato na jednom meetu skupi po 40 skutera,sto se u zagrebu nije vidjelo od kad je SS prestao raditi meetove...(naravno i oni su imali meetove koji nisu valjali,ali su zato imali i bombe od meetova na kojim je bilo brdo ekipe i jako dobro organizirano...SS je "propo" i takvih meetova neznam kada ce vise bit...znam iz iskustva jer sam bio na barem 10 meetova koje je SS organizirao...i to je bilo ekipe iz svih gradova,a na MS forumu nisam bio na niti jednom meetu da je bilo brdo ekipe,naravno cim je vise ekipe tim je meet bolji)neka se nitko ne uvrijedi,ali to je moje misljenje...i ne kuzim zasto se ne napravi ovdje meet zatvaranje sezone i jebeno se organizira i dam se kladit da bi doslo puno ekipe...