Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD  (Posjeta: 28398 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
Odg: Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009.
« Odgovori #40 : 08 Listopad, 2009, 22:18:10 »
i, pa išlo se i po gorem vremenu do grobnika.
a jbt...znam da je covjek pametan i da se nece vozit po kisi,snjegu,buri itd samo da bi dosao na meet kojih ce jos bit 100 tako da...

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #41 : 08 Listopad, 2009, 22:22:14 »
ugostit cu vas ja u garazi ako pocne kisa  :laughing7:

Offline gogo-180

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: sp-180
  • MojSpuh: polini
« Odgovori #42 : 08 Listopad, 2009, 22:25:09 »
pa jbt št češ raditi subota je 17. mislim stvarno nitko nije za nekakvu akciju... a nema te pojma kako je fora to kad nas ide bar 3 svaka kafana naša do dole hehe... to se jede pije zajebancija i to nije mi do mita nego da vožnjice laganini i to....

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #43 : 08 Listopad, 2009, 22:45:13 »
evo ekipa iz istre stize dolazi nas najmanje 7 a trebalo bi nas doc oko 13,tako da mozete slobodno racunat na nas isto ako kad to citam da se svi razbijeze i te gluposti malo mi je glupo ali mi u svakom slucaju dolazimo jer idemo poslje na grobnik posto je motohapening ,ajde zagrapacani dodite i vi da se upoznamo vec jednom :icon_thumright:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #44 : 09 Listopad, 2009, 07:54:44 »
Bili smo u rijeci jednom i pokazali su da znaju katastrofalno organizirat meet ali sreća je kod njih kaj uvijek imaju odaziv od barem 20 motora kad ih ima dolje ko blata  :headbang:

A pazi ti naš ZT. Skupi se preko 20 skutera koji u jednom danu napravi više od 200 km po zagorskim cestama  :happy3: To je po meni puno veći uspjeh nego skupiti 30-40 lokalnih skuteraša  :icon_thumright:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline weston

• forumski pješak
  • *
  • MK SCOOTER INSIDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka, HR
  • Moj Skuter: YAMAHA AEROX
  • Moja Kaciga: uvijek na glavi
  • MojSetup: TP Trophy
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #45 : 09 Listopad, 2009, 08:59:05 »
Kazete da se nezna kuda se ide i da nismo organizirani ... ovog puta ce biti drugacije:

Citat: www.scooter-inside.com by: Sole
Neznam kako bi izgledalo da se meet prijavi policiji,tako da nemamo problema po cesti do gore...meni nrg je rastavljen stim da vozi i sve al plastike se jos pripremaju za plasticara...Tako da vjerojatno cu sa autom doc... Jednu stvar cu odmah napomenut kod meka cu sve detaljno objasnit...Znaci ic cemo po dvoje u grupi,bez prestizanja i drugih kenjaca koje se rade inace...cisto radi ljudi da to ljepo izgleda i da nas ne j*** niti jedan semafor....

OVAKO:
- Kod MC'D u 12 sati, polazak od MC'd 12 30...
- Radimo krug kod zabice i krecemo se prema kazalistu, kod kazalista semafor skrecemo lijevo kod mrtvog kanala, te se vracamo nazat prema zabici, sto znaci da radimo jos jedan krug po gradu
- nakon kruga krecemo se prema vezici (sto znaci da nejdemo odmah preko stare ceste za grobnik) i napravit cemo krug po doljnjoj vezici do spajanja na orehovicu, te se penjemo tek tada za staru cestu na grobnik....

poanta svega ovog je druzenje i zabava...zato vas molim da ovaj put i u buduce damo nekakav primjer skupne voznje...onome kome se nesvida ideja neka ide sam gore, jer ovo ce biti ovako realizirano...

Mogu vam samo ubacit jednu bubicu u uho...prije pocetka sljedece sezone dat cemo sve od sebe da uspijemo realizirat "1st Mediteran stunt show" na kojem ce biti i style i ja se nadam drag natjecanja...Uovom trenutku pozivam i susjede slovence "MOTOSPIRIT" da se jave za suradnju...

2 KOTACA ZA VOZACA

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #46 : 09 Listopad, 2009, 10:56:33 »
ja sam u rjeci i nije mi problem doc...nego je problem sto mi je skuter na losinju....pa me zanima dal ima neko da bi me peljao jer stvarno bi dosao? :)
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #47 : 09 Listopad, 2009, 11:00:25 »
os samnom  :laughing7:

Offline Losinj

• maxi forumaš
« Odgovori #48 : 09 Listopad, 2009, 11:06:59 »
vrlo rado ako se ne zaj.... :icon_biggrin:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #49 : 09 Listopad, 2009, 11:11:52 »
moram vidit cim cu ic..al kako mi se cini preostaje mi samo runner a neznam ocu ic s njim sam odovuda...nema pol plastika, svijetla, niceg nema... :toothy11:

Offline Losinj

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 09 Listopad, 2009, 11:12:57 »
aj nis javi mi se na msn pa cemo se dogovorit ako ce bit sta..
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline andre@26

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Tu negdje =)
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC FG-15 Draco
« Odgovori #51 : 09 Listopad, 2009, 23:14:19 »
Bili smo u rijeci jednom i pokazali su da znaju katastrofalno organizirat meet ali sreća je kod njih kaj uvijek imaju odaziv od barem 20 motora kad ih ima dolje ko blata  :headbang:

A pazi ti naš ZT. Skupi se preko 20 skutera koji u jednom danu napravi više od 200 km po zagorskim cestama  :happy3: To je po meni puno veći uspjeh nego skupiti 30-40 lokalnih skuteraša  :icon_thumright:

To se i meni vise sviđa manje motora vise kilometra.
Nisam jos bio na tom meetu u rijeci pa cu ic za vidijet dali je stvarno tolika katastrofa koliko svi govore, i ovo koliko se rijecani hvale da voze ludo, nadam se ako sam prezivio na meet i vožnju po trstu da cu uspijet izdrzat i ovo u rijeci.

Offline benelli

• maxi forumaš
« Odgovori #52 : 09 Listopad, 2009, 23:31:07 »
To se i meni vise sviđa manje motora vise kilometra.
Nisam jos bio na tom meetu u rijeci pa cu ic za vidijet dali je stvarno tolika katastrofa koliko svi govore, i ovo koliko se rijecani hvale da voze ludo, nadam se ako sam prezivio na meet i vožnju po trstu da cu uspijet izdrzat i ovo u rijeci.
ako po trstu vozis sat vremena onda mozes ic di oces vjeruj mi isprobano,jer to je sve nista nasprem trsta sad od kad sam uzeo vx-vec sam dosta puta bio u trstu ali znam i od prije kada sam isao sa autom kakov je trst

sta andrea ides onda sa  ???nama

Offline andre@26

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Tu negdje =)
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC FG-15 Draco
« Odgovori #53 : 09 Listopad, 2009, 23:43:53 »
Ako nas vrijeme posluži da. :)

Offline benelli

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 09 Listopad, 2009, 23:47:04 »
Ako nas vrijeme posluži da. :)
a valjda ce

Offline Bogus

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 125
  • Moja Kaciga: za vatrpolo
  • MojSetup: x2
  • MojSpuh: šta će mi
« Odgovori #55 : 10 Listopad, 2009, 10:27:45 »
dottore kako je tebi izgledalo ono kod nas kad ste bili ??? zanima me jel imam neke planove za organizirati nesto u sklopu budnice kod nas.... 1.5 :icon_scratch:

ugl. ja bi isao do rijeke sada.... al motor mi ne radi, tako da sljedecu sezonu tek :sad1:
...za Prijatelje sam BrK...

http://bjteam.s2.bizhat.com   BJELOVARSKI FORUM

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #56 : 10 Listopad, 2009, 21:30:57 »
dottore kako je tebi izgledalo ono kod nas kad ste bili ??? zanima me jel imam neke planove za organizirati nesto u sklopu budnice kod nas.... 1.5 :icon_scratch:

ugl. ja bi isao do rijeke sada.... al motor mi ne radi, tako da sljedecu sezonu tek :sad1:

izgledao je super.....organizanija na visokom nivou i voznja takodjer bez izvodjenja bilokakvih pi*darija.....  :icon_thumright:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #57 : 10 Listopad, 2009, 23:06:13 »
hvala, bit ce toga jos!  :icon_thumright:

decki iz RI gledajte i ucite...jer nije bitna kvantiteta nego kvaliteta meeta! Vi odstupate brojkom, mi kvalitetom meeta! A sad kaj je vaznije...procjenite sami ;)

to govore oni koji na meetu nemaju više od 15 skutera  :toothy12: :toothy12:
isto kao i oni ša kažu da je tehničar jer nemaju više od cenera  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

no offence, stej tuned  :laughing6: :laughing6:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #58 : 10 Listopad, 2009, 23:44:46 »
to govore oni koji na meetu nemaju više od 15 skutera  :toothy12: :toothy12:

moj post je sasvim na mjestu, ti si nesto krivo razumio...kvantiteta = brojka ... kvaliteta meeta = ono kaj mi imamo...kvantitetu imate vi i to po meni i nije bitno tolko ako ti dodu svi nadrkani klinci od 15-16 godina koji samo sranja rade.  :dontknow:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #59 : 11 Listopad, 2009, 00:07:13 »
moj post je sasvim na mjestu, ti si nesto krivo razumio...kvantiteta = brojka ... kvaliteta meeta = ono kaj mi imamo...kvantitetu imate vi i to po meni i nije bitno tolko ako ti dodu svi nadrkani klinci od 15-16 godina koji samo sranja rade.  :dontknow:
daj jbt kiki zapeo si za te klince...njima dolaze "klinci",ali njih se zato na jednom meetu skupi po 40 skutera,sto se u zagrebu nije vidjelo od kad je SS prestao raditi meetove...(naravno i oni su imali meetove koji nisu valjali,ali su zato imali i bombe od meetova na kojim je bilo brdo ekipe i jako dobro organizirano...SS je "propo" i takvih meetova neznam kada ce vise bit...znam iz iskustva jer sam bio na barem 10 meetova koje je SS organizirao...i to je bilo ekipe iz svih gradova,a na MS forumu nisam bio na niti jednom meetu da je bilo brdo ekipe,naravno cim je vise ekipe tim je meet bolji)neka se nitko ne uvrijedi,ali to je moje misljenje...i ne kuzim zasto se ne napravi ovdje meet zatvaranje sezone i jebeno se organizira i dam se kladit da bi doslo puno ekipe...