I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jos par dana, pa kad dodje hyundai, nema vise tramvaja (bar neko vrijeme)
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Citat: eladio - 22 Studeni, 2013, 22:57:36jos par dana, pa kad dodje hyundai, nema vise tramvaja (bar neko vrijeme) obozavan se vozit tim tramvajen, pogotovo 14-kom, kad god udjen u nju uvik neko sranje:1. put na rotoru nema napona2. put na draskovicevoj neki idiot se pobije sa kontrolorom3. put budala ne zeli izac iz tramvaja jer ga ovi izbacuje, ne pise mi kaznu
Moga bi se i ja zaletit ako ćeš nas odvest u tete Olge recimo zbog iscrpljenosti od puta
Citat: ivano_007 - 22 Studeni, 2013, 23:13:06Moga bi se i ja zaletit ako ćeš nas odvest u tete Olge recimo zbog iscrpljenosti od puta kako te nasa sad se vadi kako znas
sta se mene tice, slobodno se zaleti, ali sumnjan da ces mene vidit, jer san svaki dan na poslu.. kad zavrsi , mozda se i ja zaletin do makarske ili splita na 2 kola
Citat: Drnda - 23 Studeni, 2013, 19:06:11sta se mene tice, slobodno se zaleti, ali sumnjan da ces mene vidit, jer san svaki dan na poslu.. kad zavrsi , mozda se i ja zaletin do makarske ili splita na 2 kolaU j#bote koliko tih mandarina ima?