Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sve pohvale za skut,higijena skuta je pola zdravlja obavezno javi kad stavis stage 6 usis,zanima me kakva ce bit razlika u odnosu na serijalu
Jbg Peugeot je to.. Eto zasto ne moze da se uporedi sa Piaggiom i Minarellijem! Bas zbog takvih "sitnica"....Tako karb stoji jbg. A i glupo je mesto u pm Ni sa novim usisom nece stajati nista drugacije. Opet ce stajati tako da kazem ravno. Tu mora ici onda neka homemade ili Pia prirubnica da bi se dobila neka kosina i bolji odaziv..Ser. vs "tuned" @S.F. sf2 - sve javim...
sad tek vidio sliku,to moj bivsi skut na slici :'( :'( :'( :'(
mislio sam na razliku izmedju orig. prirubnice i stage6 a ne razlika na serijala skutu
23 mm - taman za 17,5 i 19mm karbruratore (kod 19-ke je spoljni precnik 24mm, ali ide to unutra kad se malo pogura )..Inace mislim da sam trebao dobiti i onu vecu gumu za prirubnicu?! Za 21,24,28mm karburatore.. Ili se iz ove vadi ovaj kao umetak odnosno gumena caura?Speed? Ti si imao takav usis pa znas
pazi na navoje na tom usisu kazu da bas ne podnose previse stezanja..bi kerful kak bi rekli ameri.
Au jbt... To me brine. Nisam bas meke ruke sto se tice stezanja Sve trulo u pm.. Od usisa do blokova na kojima imam bar 5 pojedenih navoja Speed, sto si ga skinuo? Nije bilo rezultata u odnosu na usis od 100-ke a? U odnosu na usis od 50, mora biti razlike