Prosli tjedan bilo dosta fešte...igrali nogomet, pila se piva, vozali se motorom.... I sad dođe veće, okrademo susjede s grožđem i šljivama
... bilo je oko 20-ak bačvi piva...nudilo se na veliko...ja nisam uzimao pošto sam vozio.
I sad krenemo ja i jos prijatelja u đir...ja i cura naravno na mojoj pili, dalje idu zip ,2 baotiana i tekker....
Prvi idu ovi s baotianima po 2 sjede. Onda ovi manijaci na tekkeru(njih 3), ja i cura i iza zip. S tim da moj sf2 i tekker nemaju blokade... Ko seljaci na cesti idu ovi
, ja i cura naravno kacige na glavi
...mačketine lete ko babaroge preko ceste, bube se zabadaju u vizir i manijacima u oći
a pozadi onaj mutavi zip ima podignuto nekako svjetlo i to jos ima dugo...nemos voziti normalno, blješti sve u retrovizore. Meni dosadi ici 50 i ja po gasu..fino prestignemo sve, zamalo srusimo ono troje luđaka na tekkeru i fino imamo vodstvo. Taman da ću se okrenut ono se sve reflektira, blješti ispred lizalica.
ono murija...ja sam samo zadržao gas pošto smo nas 2 imali kacige,a iz daljine, iako motori zuje, cujes one mamlaze kako se deru: POLICIJA POLICIJA...hh...mene nije zaustavio, tablicu mi nije valjda niti gledao, samo je otišao gledao oce li ovi stati(a svi bez kaciga,bez vozacke)...okrenem se, nema ni njih ni policije. Likovi pobjegli u šumu a murijak za njima sa škodurinom....na kraju pobjegli si i vratili se do doma. U domu se fino odojak jede i veterani naravno imaju pivu u ruci.
Sad meni i jednom frendu dosadno i mi u auto od jednog decka...slusamo mjuzu, dere bass...pogledam ga, on skuži što želim reći...pali auto i nas dvojca bez vozacke XD....tamo onaj makadam i sve ono, Mile Kitic, Stoja, Lackovic deru ko blesavi....fino se izvozamo kad ono 2 cm prašine na gepeku
a taman opro auto lik, jos se ono... oznojio
opet nama dosadno i vidimo rakiju koja smrdi...fujjjj...reko necemo prolit idemo to zapalit.
Nasred ceste se boca okrene i šibica proradi..
gledaj sad ovo....
onak s bljeskalicom
bez bljeskalice
i sad se ja i frend zabuljimo u sliku...malo je okrenemo i dobijemo LOL
ako gledate cijelu sliku...izgleda kao kobra
http://www.valleymartialarts.com/images/CobraKai2.jpgali ako gledate samo gornji dio izgleda kao utvara..i jos onak 2 tockice se crvene..ko oci..bas ludo kako sam to uslikao XD
kasnije opet malo sliko motor tam kod prijatelja u garaži kad odo imam angel eyes
pouke nema...jedino to da ste potrosili vrijeme bzvz citajuci XD