evo ovako... prvi put kad ulazis dobijes tu lutriju...
i kada se pocnu brojevi vrtiti oni su bijeli al kad se pojavi onaj broj koji ste dobili (npr 1000) taj broj pozeleni! e onda lupite F5 i on refresha "lutriju" i ponovo vam ocitava sve brojeve i onda opet dobijete lutriju...
e sad .... ko ce 5 6 7 sati sjediti uz komp i stiskati f5 svakih 7 8 9 10 11 12 sekundi...
zato sam aj smislio da skinem mouse clicker sa neta
http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/Mouse-Clicker.shtmli on se moze namjestiti na koliko da vam klika i stsnete ono enebled... i svakih toliko sekundi on klika...
kako znam da mi je 11 sekundi... pa otisao sam na explorer jer mi je firefox jako brz i usao u lutriju i stisnuo f5 i onako u sebi štopao koliko svakih treba stisnuti f5 i ispalo mi 11 sekundi...
upalio mouse kliker namjestio na 11 sekundi i mis postavio na onu gore tipku refresh ... vrlo jednostavno
samo pozurite jer ce vjerojatno skuziti...
opaaa nemojte ovo dalje javno iznosit da nebi oni otkrili bug i ukinuli lutriju a dao bi se okladit da si cjelu noc googlao "facebook poker cheats"
ne! ulazio sam i zablokiralo mi kad je vec ocitao lutriju i ja lupim f5 i on mi ponovo ocita i ja ponovo lupim i on mi ponovo ocita...