vozim zimi na istim gumam ko i ljeti, trenutno sava mc16, i bolja mi je zimi na hladnom asfaltu nego ljeti na vrucem
na proljece ide MOĆNI molas pa da vidimo sta ce on rec na hladnom a sta na toplom
zimi su mi najmanji problem gume, ako je pljusak naravno ne vozim, a hladnoca mi nije nikakav problem, dobro se zamotam i ajmo
MC16 sam vozio na proslom skuteru (SF2 50cc) i slazem se sa ovim sto si gore napisao, da su
predvidivije i pouzdanije po mokrom zimi nego po prevrucem ljeti.. S njima sam
napravio oko 10.000km prije nego sam prodao skuter.. ali me vise zanimao dio voznje
po uvjetima koji granice sa poledicom i sa tankim slojem snijega.. jer ja bez iznimke vozim
svaki dan.. a u Osijeku snijega zna biti i 3-4mj. u komadu..
Posto trenutno imam 'shemu' za nabavit Save.. a izuzetno sam zadovoljan sa MC29 Sporty
koja mi je trenutno naprijed dvoumim se izmedju njih i MC20.. koje bi po samom opisu namjene
na Savinom web-u trebale biti adekvatnije za kisu/mokro.. iako nisu prave zimske.
MC29 po snijegu vjerojatno ne ide uopce.. po profilu/shari bi trebale u tim uvjetima biti
losije od MC16.
Za Kende sam se raspitao.. na zalost nitko ih ne uvozi u HR, samo biciklisticke.