Jel netko u kontinetalnoj hrvatskoj (Osijek i okolica) pokusao voziti skuter tamo u 5:30 - 6:00?
Taka mi je smjena iduci tjedan, pa bi malo za promjenu skuterom, biciklom mi se ne pedala ujutro, pjesak jos manje, a auto dok izgrebem i dok ga uparkiram na bespla parkiraliste, pa pjeske do posla neisplati se. Inace imam oko 2km do posla...
znam da je već kasno da ti javim, danas je utorak, znači na poslu si drugi dan, mogu ti reći da je ovaj tjedan bolje od prošlog, sad nema toliko guste magle (iako je ima) i nije toliko niža temperatura (ili sam se ja već naviknuo na ispod 0)
moja relacija ti je industrijaska zona, čepinska, centar grada, u prosjeku 8 min vožnje (semafori, gubitak gasa kod naglog starta, jbnje majke čobanima koji neznaju davat žmigavac na kružnom itd....)
prošli utorak relacija do kozarca (iza 17h) i četvrtak do darde i nazad magla na obilaznici, mrakan ko u guzici ali nema zime, počastio sam se "zimskim" rukavicama za skijanje, ruke u svakoj vožnji mokre tj. uznojene kao da je ljeto i +45 a ne zima i -2,3
što se tiče onih "pametnih" nemaju svi auto za koristit (mamin, tatin, babin, dedin, ženin, ljubavničin, muževljov ili kako se već piše) pa su primorani ići skuterom, kao npr. ljudi koji od toga žive poput poštara, kurira, i kojekakvih dostavljača
osobno imam poprečnim putevima od kuće do posla nekih pola sata šetnje i to one lagane, a ako se želim malo uznojit onda i 15ak min, ali zašto bi si to dozvoljavao, kad bude vrijeme biciklijade i cipecuga korisit ću se time, ali
do prvog snijega koji se zadrži na cesti ne odustajem od skuterašto se tiče javnog prijevoza, za "butru" nedam jer imam bespla bus od Avenue Mall-a svakih sat vremena, a ne smeta mi ako dođem ranije na posao jer ionako prvi moram doć i otvorit vrata za ostale djelatnike isto tako i nazad, tramvaj u mom šoru ne vozi , a imamo i taxi koje luksuz za moju bijednu plaću od 2500kn
eto toliko od mene, malo udugačko ali mislim da nisam ništa zaboravio, ako jesam postoji "uredi"