Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
al koji ste vi hajvani.. mi trubimo, vi sam pogasu xD reko da se pozdravimo bar
Pa i ja bi došo da sam se vozio 32.5 km/h ili kolko si već napiso da ste se vozili doma!!!
to ti je ekipa Poggi, ni bok nisu rekli
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Da neno nije bil tak pijan mogo se sjetit di je naše mjesto rastanka, tam di smo testirali njegov motor. Mi čekamo ko budale jedno 5 minuta i nema nikoga. I na kraju smo otišli kad smo vidli da ste zalutali nekam, vjerojatno u neku klet Ovaj dottore sve kaj primi u ruke ide brutalno. Malagutija je na 2 km ravnice rastegnul 82 po GPS-u. PS. na Malagutiju je Multivar i TOP remen tak da nije baš skroz serijala A kristinu i josipa smo čekali 5 minuta na kraju stare zagorske. Taman sam spišal onu litru beloga kaj smo spili
tak se brusite ko da ste spili 50 litri vina
Da neno nije bil tak pijan mogo se sjetit di je naše mjesto rastanka, tam di smo testirali njegov motor. Mi čekamo ko budale jedno 5 minuta i nema nikoga. I na kraju smo otišli kad smo vidli da ste zalutali nekam, vjerojatno u neku klet
1. ko je bil pijan, ja sam bil sam podgrijan tak da neznam o cem pricas 2. di ste vi cekali 5 min. ne kuzim, zval sam na rundu kao ne fala moramo ic i gass, mi skrenuli prema centru, tak da ono...
http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=149200&id=554501718&ref=mf evo i mojih slika na fejsu
ciji je ono xor 125 sa discom ispod sica
jel ima ko kakav broj moba ili neš od onog dečka na bijelom runneru kojem je otišla prirubnica ima neku jbn alatku pa me zanima di bi to mogao nabaviti
šta mu fali sa muzikom ispod sica???
hahahaha.lol!