Ja ako kazem da imam volje, onda imam, ako sam imao volje na minus 5 stupnjeva po velebitu i ledu se vozit, imam i ovo..
ja bi samo nekog molio da mi izracuna kilometrazu: Zadar- Karlobag (cesta uz more) tu bi si uzeo pauzu od 30 minuta.
Karlobag - Rijeka (cesta uz more) tu bi stao na par sati otiso do frendova itd..
Rijeka - Zagreb ... tu dolazi do problema, neznam kojom cestom da idem kad na karti idim samo autoput, a meni treba obicna cesta da mogu skuterom lagano ic. Dakle da mi na karti ucrtate kojom cestom da od rijeke do zagreba idem i koliko je to kilometara, u Zagrebu cu prespavat i nadam se s ekipm iz zagreba uputiti se na tour. (koliko kilometara ima od Zagreba do toura?) i na sve to nadodam 200km toura, i vracam se kuci.
ut bi presao u 3 dana.
1 dan do zagreba, drugi dan tour, treci dan povratak.
vozio bi: Peugeot Speedfight 2
Setup: Stage6 pro Racing
TP Nardo preraden sa mina na peugeot
19mm karb
Malossi multivar
Novi remen
+ rezervni i alat za mjenjanje
Valjcici oko 7g (tezi, za dulji put)
Deblokiran CDI
Radilica evolution one.
Ako ziv predem ovaj put... to ce mi bit najbolje putovanje zivota, samo moram si sad znat kilometrazu , radi novaca da znam koliko i jesam li uopce u mogucnosti nabavit te novce za gorivo. I hoce li stage6 izrzat ovaj put na laganom gasu od 1/3 eventualno 1/2.
Ako sam sad reko da cu doci onda cu stvarno doci s ovim, samo da vidim koliko mi ca$ha treba.
A sto se tice odjece, nebrini navikao sam ja na zimske uvjete. Duga majca, demper, kozna jakna, pidzama, jeans, 2 para carapa i patike, rukavice, šal, kapa i kaciga. Nebi to trebao bit problem