Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja subotom nemogu nikako! radim svaku subotu.
neki od nas su isli i to ne jedamput.....jbt putovali smo 4 sata dolje....bili dolje 4-5 sati.....i onda opet 4 sata nazad.....tak da ko ima volje i voli se vozit to nije nikakav problem....
Ništa, onda u nedelju! Nemre to bez našeg starog robija A da ne pričam kak smo nas dvoje u Slavonski Brod išli. Ujutro ustajanje u 7, pokret od tebe u pol 9, tam smo do 12 bili, celi dan motosusret, defile, gemišti, na kraju roštilj... I na kraju u tri ujutro drugi dan bez spavanja krenuli nazad i došo sam doma u pol 9 ujutro i taman sa starom popil Nes od vanilije Sve skupa sam 27 sati bil budan i od toga 10 sati bili na motoru taj dan
vas dvoje? sad mi nije jasno ko je od vas DVOJICE muško a ko baba
još nitko nije odgovorio na moj prijedlog za proširenje rute a ne vožnja svake godine istom rutom.
zašto kaj mislite stajati svakih pet minuta.
Ak bude kićo stal na ćevapima onda bumo
pa tek onda bi skuter trebao iči jer bu dobio turbo nakon čevapa BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
od mene isto nis.. imal u cetvrtak saobracajku.. skut ne izgleda dobro..
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
mex a kai se ti smijes.....sam ti odi sa roxom 100......sam pazi da se i tebi nebi dogodio kiks pa da si ga nebi moro kupit.....
Nemojte se smijat kaj se padanja tice, ja sam danas skoro zaplival, zletel sa ceste na travu i skok prek šahta u maniri Nenada Šipekan, na svu srecu sve je proslo ok